ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/05/2019 10:04 EEST

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα σχέδιο για την Ελλάδα

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Eurokinissi

«Ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει αυτές τις εκλογές και αντιλαμβάνεται ότι είναι πρώτη φορά που οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται στην κάλπη για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Θα είναι μία ετυμηγορία συνολικά για την κυβέρνηση» . Πιστεύω ότι θα είναι μία ψήφος επιβράβευσης για την ΝΔ. Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία σημαντική οπισθοχώρηση», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ 100,3.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι οι δηλώσεις του για την 7ήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων διαστρεβλώθηκαν από την «μονταζιέρα» του Μεγάρου Μαξίμου. «Πόσο χαμηλά θα πέσει ο κ. Τσίπρας ώστε να μην λέει πια ο ίδιος ψέματα αλλά να βάζει ψέματα στο στόμα των άλλων. Αυτό που έγινε με την συνέντευξη Τύπου που έδωσα είναι πρωτοφανές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τις ευρωεκλογές τόνιζε ότι επιθυμεί «μία καθαρή νίκη της ΝΔ» αλλά απέφυγε να καθορίσει το πόσες μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί νίκη. «Εγώ θέλω μία καθαρή νίκη ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολιτική αλλαγή. Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης», υπογράμμισε. Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «του επιφυλάσσω ένα δώρο το βράδυ των εκλογών. Θα ήθελα να τον στείλω πραγματικά σε μία μόνιμη ξεκούραση».

Αναφερόμενος στο σχέδιο της ΝΔ για τις επενδύσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «πέρασα 1,5 ώρα συνομιλώντας με το συνδικάτο για να μπορέσω να καταλάβω ποιο είναι το πλαίσιο όπου μία σύμβαση σε επίπεδο επιχείρησης μπορεί να αποβεί προς όφελος της επιχείρησης και των εργαζομένων. Επειδή θέλουμε επενδύσεις σαν της Παπαστράτος», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση όταν ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την Ελλάδα. Σαν να σταματάει ο χρόνος το βράδυ των εκλογών ή σαν η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης να εξαντλείται μόνο στα επιδόματα», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Sponsored Post