ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29/08/2018 15:07 EEST

Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Ποιος ασχολείται;

Sooc

«Ποιος ασχολείται;» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, από τα Γρεβενά όπου βρίσκεται.

«Ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου» σχολίασε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τον ανασχηματισμό σε επίπεδο προσώπων. Νομίζω ότι όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Θα πω μόνο ότι ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου. Το βασικό είναι ότι αυτοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική πολιτική, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την άμυνα εξακολουθούν να βρίσκονται στις καρέκλες τους, προφανώς αμετακίνητοι».

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο ελληνικός λαός θα αγκαλιάσει την ατζέντα της ΝΔ, την ατζέντα «μιας τολμηρής αλλαγής» στις επόμενες εκλογές, ενώ επέκρινε ως «διχαστικό» το λόγο του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να μιλά «για το μέλλον», για «ενότητα» και για «δυναμική επενδυτική επανεκκίνηση» της χώρας.

«Εγώ θα επιμένω, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μιλάω για το μέλλον, να μιλάω για ενότητα, να μιλάω για την μεγάλη ανάγκη που έχει αυτός ο τόπος να κάνει μια δυναμική επενδυτική επανεκκίνηση. Αυτά πρεσβεύει η ΝΔ, αυτά πρεσβεύω προσωπικά εγώ και πιστεύω αυτήν την ατζέντα, μιας τολμηρής αλλαγής θα την αγκαλιάσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές» σημείωσε και προσέθεσε: «Το ζητούμενο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν. Η κυβέρνηση αυτή έχει ήδη ολοκληρώσει πρακτικά τη θητεία της, δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει σε αυτό τον τόπο, έχει κάνει ήδη πάρα πολύ μεγάλη ζημιά και όσο γρηγορότερα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερο θα είναι για τον τόπο, όποτε είναι αυτές».

(με επιπλέον πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post