Μουντιάλ: Ξενοδοχείο στο Κατάρ χρεώνει 30.000 ευρώ την μπύρα στον τελικό

Υπάρχει όμως και πιο οικονομική λύση.
via Associated Press

Ένα ξενοδοχείο στο Κατάρ προσφέρει την πιο ακριβή μπύρα στον κόσμο, για ένα και μόνο βράδυ, αξίας 30.000 ευρώ.

Η εντυπωσιακή τιμή δίνει αποκλειστική πρόσβαση στο Amber Lounge στο Le Royal Meridien στη Ντόχα τη νύχτα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τις 21:00 έως τις 03:00, με όριο τα 15 άτομα εώ εκτός από τα ποτά θα περιλμαβάνει και μουσική με dj.

Ανάμεσα στους dj είναι οι Jazzy Jeff γνωστός από την συνεργασία του με τον Γουίλ Σμιθ με τους DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince αλλά και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντζιμπρίλ Σισέ. Να σημειωθεί ότι από τα 30.000 ευρώ είσοδο τα 14.000 είναι για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ο Σερ Έντζι, Διευθύνων Σύμβουλος του Amber Lounge, δήλωσε:

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτό που αναμφισβήτητα θεωρείται το πιο αποκλειστικό afterparty στον κόσμο, στο Κατάρ, σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου».

«Προβλέπουμε να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα 15 εισιτήρια, ιδιαίτερα από VIP που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία ενός πάρτι μετά τον αγώνα, καθώς και ειδικά πακέτα φιλοξενίας VIP».

Ενώ για όσους ψάχνουν κάτι πιο οικονομικό, βρετανικό μπαρ στη Ντόχα έχει τη φθηνότερη προσφορά. Το Red Lion προσφέρει μπύρα σε τιμές Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Τζέιμς Μπέιλι, ιδιοκτήτης του Red Lion στη Ντόχα, έχει μια ειδική προσφορά έξι pints βαρελίσια μπύρα για 47 ευρώ - ή αλλιώς 7.80 ευρώ το ποτήρι.

Πηγή: Irish Mirror

Δημοφιλή