ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/12/2018 13:44 EET

Μπακογιάννης: Xωρίς φως, χωρίς υπόγειες διαβάσεις και με σπασμένα πεζοδρόμια στου Γκύζη

Ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στου Γκύζη για να δει και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων από πρώτο χέρι

HuffPost Greece

Με περίπατο στην περιοχή του Γκύζη και συζήτηση «εκτός προγράμματος» με κατοίκους και καταστηματάρχες συνέχισε την προεκλογική καμπάνια του για το Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος πήγε στη γειτονιά του Γκύζη το απόγευμα της Τρίτης και περπάτησε στην τοπική αγορά για να διαμορφώσει εικόνα από πρώτο χέρι, σχετικά με τις συνθήκες και τα προβλήματα. 

Κάτοικοι στάθηκαν αμέσως για να κουβεντιάσουν μαζί του και ο ίδιος χαρακτήρισε εξαιρετικά χρήσιμη την απευθείας και εκτός προγράμματος επαφή με τους δημότες.

 

HuffPost Greece

 «Αυτή η πόλη σε γεμίζει με αντιφατικές εικόνες. Επιμένει να σου δίνει μαγεία, όσο κι αν έχει εγκαταλειφθεί. Όπως γίνεται και στου Γκύζη. Άνθρωποι που γίνονται καθημερινά μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων, γιατί δεν έχουν διαβάσεις πεζών. Που ζουν σε μία περιοχή με σπασμένα πεζοδρόμια, χωρίς πράσινο και παιδικές χαρές που λειτουργούν μόνο στα χαρτιά, χωρίς φως και καθαριότητα. Με ολοσκότεινες και επικίνδυνες υπόγειες διαβάσεις. Στη συζήτηση μαζί τους, εισπράττω την δικαιολογημένη πικρία και αγανάκτηση, αλλά και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα. «Εδώ στολίζουμε μόνοι μας, δεν είμαστε σαν το Σύνταγμα» ακούστηκε στην κουβέντα. Έτσι είναι, η Αθήνα δεν είναι ενιαία, δεν προσφέρει τα ίδια δικαιώματα σε όλους. Χθες, παραμονή του Αγίου Σάββα, το παρεκκλήσι του νοσοκομείου γιόρτασε την ανθρώπινη δύναμη απέναντι στον πόνο. Ας φέρουμε τα κάτω-πάνω», δηλώνει ο Κώστας Μπακογιάννης, που έχει αποφασίσει να βάλει πολύ ψηλά στην ατζέντα της προεκλογικής αντιπαράθεσης τα ζητήματα της ασφάλειας.

Sponsored Post