ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/06/2019 21:52 EEST | Updated 02/06/2019 21:52 EEST

Νάσος Ηλιόπουλος: «Τώρα ξεκινάει η πραγματική κρίση για όλους μας»

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν αλλά και τον Κώστα Μπακογιάννη για την νίκη του

Δηλώσεις Νάσου Ηλιόπουλου για τα αποτελέσματα των εκλογών / Eurokinissi

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν αλλά και τον Κώστα Μπακογιάννη για την νίκη του. Είπε χαρακτηριστικά: 

 «Πρώτα απ′ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που σήμερα για άλλη μια φορά επέλεξαν να στηρίξουν την ανοιχτή πόλη. Η επιλογή τους αυτή μας γεμίζει ευθύνη. Την ίδια στιγμή θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους της ανοιχτής πόλης που από το 2005 με αυταπάρνηση δίνουν μικρές και καθημερινές μάχες σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι και την επόμενη μέρα θα μπορέσουμε παρά τις διαφωνίες μας που υπάρχουν και έχουν καταγραφεί να δουλέψουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους. Τώρα ξεκινάει η πραγματική κρίση για όλους μας».

«Όλοι πρέπει να σταθούμε στο πραγματικό αρνητικό της ημέρας που είναι η πολύ μικρή συμμετοχή στην Αθήνα. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα με την δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο».