Νέα τροπή στο τραγικό συμβάν της Κρήτης: Μαθήτρια 17 ετών το θύμα της μοιραίας πτώσης

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές.
.
.
Nea Kriti

Μαθήτρια Λυκείου που προετοιμαζόταν για τις πανελλαδικές εξετάσεις -και όχι τουρίστρια που τραβούσε φωτογραφίες, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες- ήταν το θύμα της μοιραιάς πτώσης από γέφυρα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, επρόκειτο για κοπέλα 17 χρονών από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Το 17χρονο κορίτσι που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κενό και ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, μεταδίδρι το flashnews.gr.

Διερχόμενοι αναφέρουν ότι την είδαν την στιγμή που έκανε την βουτιά από την γέφυρα, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της. Ετσι η αστυνομία εξετάζει τώρα το σενάριο της αυτοκτονίας.

Οπως γράφει το cretalive, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση οδηγοί στο σημείο με αγωνία έπαιρναν τηλέφωνο στο «100» ενημερώνοντας ότι μια νεαρή γυναίκα έχει σκαρφαλώσει στις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας.

Το κορίτσι πήγαινε Γ′ Λυκείου κι ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ σε λίγες ημέρες είχε γενέθλια. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από μεγάλο ύψος κι έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το άψυχο σώμα του. Με βάση την προανάκριση, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο όπου έδινε ενδοσχολικές εξετάσεις -συγκεκριμένα Ιστορία- και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Πάντως, αυτό που εξετάζεται από τις αρχές είναι εάν συνέβη κάτι που την αναστάτωσε ή τη στενοχώρησε κατά την εξεταστική διαδικασία.

(με πληροφορίες από Flashnews, Cretalive)

Δημοφιλή