Ηράκλειο: Ισόβια κάθειρξη σε 32χρονο - Βίαζε την 9χρονη κόρη της συντρόφου του

Του επιβλήθηκε επιπλέον ποινή 15 ετών και 8 μηνών.
Eurokinissi

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα 9χρονο κορίτσι στα χέρια του 32χρονου συντρόφου της μητέρας του ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε το παιδί κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, την Τρίτη, 21 Μαΐου.

Ο δράστης που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου.

Στον 32χρονο από το Πακιστάν επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 8 μηνών για τις λοιπές πράξεις.

Το χρονικό

Ούτε 7 ετών δεν ήταν όταν ξεκίνησε να «στολίζει» το κορμάκι του με μελανιές και εκχυμώσεις. Άλλοτε με τα χέρια, άλλοτε με τα πόδια και κάποιες φορές με αντικείμενα που πετούσε κατά πάνω του.

Η σεξουαλική κακοποίηση ξεκίνησε στην ηλικία των 9 ετών. Η μητέρα έφευγε τις νύχτες για δουλειά καθώς εργαζόταν σε μπαρ και άφηνε το κοριτσάκι στο σπίτι με τον σύντροφο της. Το παιδί ζούσε υπό καθεστώς φόβου ενώ ασκούσε πάνω της τόσο σωματική βία όσο και σεξουαλική κακοποίηση.

Η 31χρονη είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο κορίτσι. Τον Δεκέμβριο του 2022, επιστρέφοντας από το σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε.

Πηγή: cretalive.gr

Δημοφιλή