Ντάνιελ Ράντκλιφ: Γιατί δεν θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Χάρι Πότερ»

Όσα είπε ο Βρετανός ηθοποιός στην εκπομπή του Σεθ Μάιερς

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» («Harry Potter and the Cursed Child») στο κοντινό μέλλον.

Ο Ράντκλιφ υποδύθηκε τον διάσημο μάγο «Χάρι Πότερ» στις επτά κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων της συγγραφέως Τζ. Κ. Ρόουλινγκ που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Ο Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην βραδινή τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή «Late Night» με τον Σεθ Μάιερς και οι δυο τους μίλησαν για την επιτυχημένη παράσταση, που αποτελεί τη συνέχεια των ταινιών «Χάρι Πότερ». Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή εστιάζει στη ζωή του Πότερ, 19 χρόνια μετά το τέλος της ιστορίας των βιβλίων.

Για ποιο λόγο όμως δεν θέλει να παρακολουθήσει την παράσταση; «Αισθάνομαι ότι οι παρευρισκόμενοι θα κοιτούν τις αντιδράσεις μου κατά τη διάρκεια του θεατρικού. Και μπορεί αυτό να είναι τελείως υπεροπτικό και εγωιστικό, αλλά στα αλήθεια αισθάνομαι ότι αν ήμουν περιτριγυρισμένος από θαυμαστές του Χάρι Πότερ, αυτό θα ήταν λιγάκι περίεργο».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στη Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.