ΔΙΕΘΝΕΣ
02/03/2021 09:45 EET | Updated 02/03/2021 09:45 EET

Ντελιβεράς στο Βιετνάμ πιάνει στον αέρα κοριτσάκι που έπεσε από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας

Έχασε την ισορροπία του, έπεσε μπροστά και τελικά η μικρή προσγειώθηκε στην αγκαλιά του πριν χτυπήσουν μαζί στο έδαφος.

twitter
twitter

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή viral έχει αναδειχθεί το βίντεο και η ιστορία με τον ”σουπερ-ήρωα” ντελιβερά στο Ανόι που έσωσε ένα κοριτσάκι δύο ετών που έπεσε από το μπαλκόνι του 12ου  ορόφου πολυκατοικίας.

Ο Nguyen Ngoc Manh, 31 ετών, καθόταν στο αυτοκίνητό του περιμένοντας να κάνει παράδοση μιας στις 5 το απόγεμα Κυριακή, όταν άκουσε ένα παιδί να κλαίει, όπως είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Anninhthudo.

Μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και εκείνος έβγαλε το κεφάλι του έξω από το παράθυρο για να δει τι συνέβαινε.

Αρχικά νόμιζε πως κάποιο παιδί που είχε ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές αλλά σύντομα κατάλαβε ότι ήταν κάτι άλλο.

Το παιδί ήταν σχεδόν 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. «Είδα ένα κοριτσάκι να σκαρφαλώνει έξω από το μπαλκόνι».

Πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο του και ανέβηκε σε ένα κοντινό κτίριο για να πιάσει τη μικρή σε περίπτωση που εκείνη έπεφτε.

 

Όπως λέει τοποθέτησε διάφορες πλάκες τη μια πάνω στην άλλη και έφτιαξε μια κατασκευή περίπου δύο μέτρων για να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση σε περίπτωση που θα χρειαζόταν τελικά να παρέμβει όπως λέει στο Vietnam Times.

Ενώ στεκόταν σε μια μεταλλική οροφή που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση γεννητριών, έχασε τελικά την ισορροπία του καθώς το παιδί άρχισε να πέφτει, όπως είπε VN Express International. Αλλά έπεσε προς τα εμπρός για να την πιάσει. και τα κατάφερε. 

«Προσπάθησα να τη φτάσω με το χέρι μου και κατέβαλα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πιάσω το κορίτσι», είπε, ελπίζοντας ότι τουλάχιστον θα μπορούσε να αποτρέψει μια βίαιη σύγκρουση της μικρής με έδαφος.

Σε ένα βίντεο που τράβηξε ένοικος κοντινής πολυκατοικίας, φαίνεται η μικρή βρίσκεται από την έξω πλευρά του μπαλκονιού και να βρίσκεται σε μια λεπτή προεξοχή. Γείτονες από το απέναντι κτίριο ακούγονται να φωνάζουν .

Το παιδί παραμένει για λίγα λεπτά εκεί πριν γλιστρήσει το χέρι του και πέσει.

«Ευτυχώς, το μωρό έπεσε στην αγκαλιά μου», είπε ο Nguyen. «Την αγκάλιασα βιαστικά και μετά είδα να τρέχει αίμα από το στόμα της, ήμουν πολύ φοβισμένος».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Εθνικό Παιδικό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε υποστεί μετατόπιση γοφού, αλλά δεν υπέστη άλλους τραυματισμούς.