ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/05/2019 11:11 EEST

Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία της 24MEDIA

Με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον News 24/7 στους 88.6 και τον διευθυντή του σταθμού Βασίλη Σκουρή.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και (από αριστερά προς τα δεξιά) ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος και ο CEO της 24MEDIA Νικόλας Πεφάνης

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, χθες Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της 24MEDIA με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον News 24/7 στους 88.6 και τον διευθυντή του σταθμού Βασίλη Σκουρή.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο CEO της 24MEDIA Νικόλας Πεφάνης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος μαζί με τον διευθυντή του Νews 24/7 στους 88.6, Βασίλη Σκουρή.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευσε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο συνεργάτης του πρωθυπουργού, κ. Νίκος Ανδριόπουλος. 

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και (από αριστερά προς τα δεξιά) η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου και ο διευθυντής του News 24/7 στους 88.6 Βασίλης Σκουρής

Μέσα από το στούντιο του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA, ο κ. Τσίπρας έδωσε μια συνέντευξη εφ′ όλης της ύλης λίγο πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο διευθυντής του News 24/7 στους 88.6 Βασίλης Σκουρής

Η ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη του πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μεταδόθηκε απευθείας και από το news24/7.gr.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω link:

https://bit.ly/2VDdPW3