Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης Electric Solo στην Ταράτσα του Gazarte

Οι τέσσερις πρώτες live εμφανίσεις του για το φετινό καλοκαίρι.
Eurokinissi

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται με το Electric Solo του στην Ταράτσα του Gazarte, όπου θα μας μαγέψει πλέον από κοντά, για τέσσερις μόνο συναυλίες, τη Δευτέρα 14, την Τρίτη 15, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

Μετά τη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου solo project του από την κεντρική σκηνή του Gazarte, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί ξανά μαζί μας τις νέες ιστορίες του, αυτή τη φορά ζωντανά.

Σε ένα solo πρόγραμμα που στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα και στην ηχητική παλέτα των πεταλιών της, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται μόνος επί σκηνής και επιστρέφει μετά από χρόνια με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον ηλεκτρικό ήχο.

Μέσα από πειραματισμούς και εμπειρίες που ωρίμασαν με τον καιρό δίνει νέα μορφή στα τραγούδια του, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

«Άλλαξαν οι εποχές, ελπίζω όχι για πάντα, και αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ας βρεθούμε στον ίδιο χρόνο» είχε πει στη livestreaming εμφάνιση του, αποζητώντας την άμεση και ζωντανή επαφή με το κοινό.

Συντελεστές

Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας - Ηχοληψία

Κωνσταντίνος Αλεξίου- Σχεδιασμός φωτισμών

Info

Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

Αριθμημένες θέσεις 25€
Free Seating 20€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Εισιτήρια: Viva.gr, 11876

Πήγαινε στην αρχική σελίδα