Ατλάντα: «Άνθρωπος μαγνήτης» καθαρίζει τους δρόμους από μεταλλικά αντικείμενα (βίντεο)

Ο Benigno κατάλαβε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα μεταλλικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, όταν οι δρόμοι ήταν άδειοι.
.
.
Instagram

Ένας κάτοικος της Ατλάντα έχει αναλάβει τον καθαρισμό των δρόμων από καρφιά, βίδες και άλλα μεταλλικά κομμάτια που συσσωρεύονται στο οδόστρωμα σε μεγάλες ποσότητες.

Γνωστός ως ο «Άνθρωπος μαγνήτης της Ατλάντα», ο Alex Benigno κάνει ποδήλατο στην Ατλάντα με ένα ρυμουλκούμενο που χρησιμοποιεί μαγνήτες για να προσελκύει μεταλλικά υπολείμματα που αποτελούν κίνδυνο για τα ελαστικά των αυτοκινήτων των ανθρώπων. Η ιδέα είναι εντελώς δική του, και το κάνει δωρεάν.

Ο Benigno κατάλαβε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα μεταλλικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, όταν οι δρόμοι ήταν άδειοι, αναφέρει το Wabe.org.

Τον Ιούνιο του 2023, ο Benigno εξόπλισε για πρώτη φορά το τρέιλερ του ποδηλάτου του με μαγνήτες. Μετά από αρκετούς μήνες δοκιμής κατάφερε να το κάνει αποδοτικό.

Σχεδόν κάθε μέρα, ο Benigno κάνει ποδήλατο περίπου 10 χιλιόμετρα και μαζεύει περίπου έξι κιλά μέταλλο - περίπου το μέγιστο που μπορούν να μεταφέρουν οι μαγνήτες.

Δημοφιλή