ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ LIDL ΕΛΛΑΣ

Ο δρόμος για ένα #kaliteroavrio ξεκινά από τα παιδιά

Ο δρόμος για ένα #kaliteroavrio ξεκινά από τα παιδιά
Lidl Ελλάς
Lidl Ελλάς

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, η συνέχειά μας και ταυτόχρονα οι αυστηρότεροι κριτές μας. Μαζί με το δώρο της ζωής, κληρονομούν και όλες τις προσδοκίες, τα σωστά, τα λάθη, τις ανασφάλειες και τα συμπλέγματα μιας κοινωνίας που έχει διαμορφωθεί ήδη.

Καθένας από εμάς αποτελεί ένα κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ένα κομμάτι απόν δρόμο της ζωής. Γι′ αυτό οφείλουμε να ‘στρώνουμε’ όμορφα τον δρόμο αυτό για τα παιδιά, για να τους προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο. Ξεκινώντας από σήμερα.

Πόσοι από εμάς, όμως, σκεφτόμαστε πώς θα κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο; Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Αρκούν μερικές απλές κινήσεις στην ζωή και την καθημερινότητά μας που μπορούν να κάνουν πράγματι τη διαφορά.

Αυτή ακριβώς την προσπάθεια που οφείλουμε όλοι να καταβάλουμε έρχεται να αναδείξει η νέα καμπάνια εταιρικής υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς, με ένα video που παρουσιάζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις ανησυχίες των παιδιών για το περιβάλλον και τον κόσμο μας και αφυπνίζει τη συνείδηση των ενηλίκων για προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αύριο αλλά και με το σήμερα.

Πρωταγωνιστής στη νέα τηλεοπτική ταινία της Lidl Ελλάς είναι ένα παιδί. Ένα παιδί που σε έναν κόσμο που καθημερινά ρυπαίνει, σπαταλά και αδιαφορεί για το περιβάλλον, αντιδρά, ορθώνει το ανάστημά του και αρνείται να μεγαλώσει. Ένας μικρός ήρωας που δεν μένει στα λόγια, αλλά πραγματικά σταματάει να μεγαλώνει και σιγά σιγά και άλλα παιδιά ακολουθούν τον δικό του δρόμο για να πάρουν τη σκυτάλη οι μεγάλοι.

″Τα παιδιά είπαν και ο κόσμος άκουσε. Και ξεκίνησε να γίνεται καλύτερος. Με πράξεις”.

Η καμπάνια κλείνει αισιόδοξα, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια στον δρόμο για ένα #kaliteroavrio. Ενέργειες όπως αυτές που πραγματοποιεί καθημερινά η Lidl Ελλάς για τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη μείωση του πλαστικού και τη μείωση της σπατάλης των τροφίμων.

Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο η Lidl Ελλάς τηρεί τις δεσμεύσεις της και περιμένει από όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο. Για να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο χωρίς πλαστικό, έναν κόσμο καλύτερο. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα μικροί και μεγάλοι να σταματήσουμε να αδιαφορούμε.

Προτείνετε μια διόρθωση