Ο κύκλος των υπόπτων για τη δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου

Ο κύκλος των υπόπτων για τη δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου
Eurokinissi

Κύκλο υπόπτων, από άτομα με καταγωγή από Πακιστάν και Αφγανιστάν, έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής για τον θάνατο του 25χρονου φοιτητή Ν.Μ. στα βράχια του Φιλοπάππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένους για κλοπές και ληστείες αλλοδαπούς, είτε για άτομα που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διακριβωθεί η δράση τους στην περιοχή -από κάμερες ασφαλείας- και αναζητούνται από τις Αρχές. Ο κύκλος αυτός περιλαμβάνει περίπου 15 υπόπτους που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. για να προσαχθούν στη ΓΑΔΑ και να ανακριθούν. Μέχρι στιγμής οι μαρτυρίες της 23χρονης Πορτογαλίδας φίλης του θύματος ελάχιστα έχουν συνεισφέρει στην έρευνα, καθώς λόγω του χαμηλού φωτισμού και του τρόμου που ένιωσε δεν είδε καλά τους τρεις δράστες της ληστρικής επίθεσης.

Την ίδια ώρα στη ΓΑΔΑ έχουν τα αποτελέσματα από γενετικό υλικό που βρέθηκε στην τσάντα της 23χρονης και στα ρούχα του 25χρονου Ν.Μ., όμως ακόμα δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με κάποιο πρόσωπο.

Τέλος, σε πλήρη δραστηριότητα βρίσκεται το πληροφοριακό δίκτυο της Ασφάλειας Αττικής σε στέκια ατόμων από χώρες της κεντρικής Ασίας.