Ο Ταραντίνο και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και παντρεύτηκε το 2018.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο και η σύζυγός του Ντανιέλα, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ζευγαριού στο περιοδικό People.

«Η Ντανιέλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο με πολύ ενθουσιασμό ανακοινώνουν ότι θα γίνουν γονείς», έγραφε η σύντομη ανακοίνωση. Ο Ταραντίνο, 56 ετών και το 35χρονο μοντέλο από το Ισραήλ αυτή την περίοδο ταξιδεύουν για την προώθηση της νέας ταινίας του σκηνοθέτη «Κάποτε στο Χόλιγουντ», η οποία ήδη έχει συγκεντρώσει 183 εκατομμύρια δολάρια στις εισπράξεις παγκοσμίως και αναμένεται να λάβει πολλές υποψηφιότητες για Οσκαρ.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πιθανή ημερομηνία γέννησης του μωρού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ιερουσαλήμ, κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας «Inglorious Basterds» το 2009 και η σχέση τους ξεκίνησε το 2016. Παντρεύτηκαν πριν από εννέα μήνες.

Στο παρελθόν ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει ότι η καριέρα του στον κινηματογράφο φτάνει προς το τέλος της, καθώς πάντα ήθελε να σκηνοθετήσει συνολικά 10 ταινίες. Μάλιστα, ακόμα και το σενάριο του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» γράφει πάνω: «Η 9η ταινία από τον Κουέντιν Ταραντίνο».

Πηγή: Indiewire