Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάίτεντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times"
via Associated Press

«Βόμβα» πυροδότησαν οι “Times” στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που έφεραν στο φως της δημοσιότητας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, επιθυμεί να φύγει από την ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγραψαν στο άρθρο τους οι “Times”, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εξέφρασε στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, εφόσον φυσικά προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση για τον ίδιο, αλλά και για το σύλλογο.

Ο Ρονάλντο που διανύει το 37ο έτος της ζωής του, είναι σίγουρος ότι έχει ακόμα μπροστά του τρία ή και τέσσερα ακόμα χρόνια που μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θέλει να επιστρέψει στις διακρίσεις με κάποια άλλη ομάδα, αφού προφανώς θεωρεί ότι με την Μάντσεστερ δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντάνκαν Καστλς που είναι αυτός που υπογράφει το άρθρο, ο Πορτογάλος είπε χαρακτηριστικά στους διοικούντες ότι : «Δεν βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα». Όμως όπως αναφέρει ο Καστλς, θέλει να φύγει, αλλά με κάποιον τρόπο που δεν θα διαταράξει τη σχέση του με τους οπαδούς της Μάντσεστερ, με τους οποίους διατηρεί με δυνατή σχέση και δεν θέλει να τους απογοητεύσει.

Στο άρθρο επίσης γράφεται ότι εκτός από την αθλητική πλευρά του θέματος, ο Κριστιάνο έχει και προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους που θέλει να αποχωρήσει, αφού έχει περάσει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με τον χαμό του νεογέννητου παιδιού του.