ΔΙΕΘΝΕΣ
09/07/2019 11:59 EEST

Ο Μικ Τζάγκερ χλευάζει τον Τραμπ κατά την διάρκεια συναυλίας

«Αν δεν είχαμε χάσει τα αεροδρόμια, όλα σήμερα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά για μας».

Robert E. Klein/Invision/AP

Ο Μικ Τζάγκερ «χαιρέτησε», με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συναυλίας, στην Μασαχουσέτη.

Ο «frontman, των Rolling Stones, αναφέρθηκε στον πρόσφατο ισχυρισμό του αμερικανικού προέδρου, ότι ο αμερικανικός στρατός είχε καταλάβει αεροδρόμια, κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με τους Βρετανούς,το 1775 - περισσότερο από έναν αιώνα πριν από την εφεύρεση του αεροπλάνου.

Η παραπάνω δήλωση του Τραμπ, κάτα την διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμός της 4η Ιουλίου, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα αναμενόμενα χλευαστικά σχόλια. Οσο για τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ, αυτός, χρέωσε το λάθος, στο ελαττωματικό ότοκιου. 

Απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε κατακλύσει το Gillette Stadium, στο Φόξμπορο, ευχήθηκε να απολαύσουν το την αργία της ημέρας Ανεξαρτησίας, σχολιάζοντας, πως για τους Βρετανούς ήταν πάντα μία μέρα με ιδιαιτερότητες.

Συμπλήρωσε δε πως, «Ο Πρόεδρος έθεσε το όλο θέμα σε πολύ σωστή βάση. Αν δεν είχαμε χάσει τα αεροδρόμια, όλα σήμερα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά για μας».

Οι Rolling Stones δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε σύγκρουση με «το Ντόναλντ».

Στο παρελθόν το Βρετανικό συγκρότημα έχει επιτεθεί  στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών για την χρήση των τραγουδιών τους σε πολιτικές του συγκεντρώσεις, όπως το «You Can’t Always Get What You Want» και το «Start Me Up».

Πηγή: Independent