Ο Ταξιάρχης Φούντας γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα του MLS

Την Δευτέρα σημείωσε χατ τρικ και έφτασε τα 9 γκολ σε δέκα αγώνες.

Φοβερές εμφανίσεις πραγματοποιεί ο Ταξιάρχης Φούντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στο πρωτάθλημα ΜLS, με την ομάδα του.

Η DC Unitend νίκησε 5-3 την Orlando City, με τον Φούντα να σημειώνει χατ τρικ. Με τα τρία αυτά γκολ ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 9 γκολ σε δέκα αγώνες στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ επίσης έχει δώσει τρεις ασίστ.

Τα δύο από τα τρία γκολ που σημείωσε ο Φούντας τα πέτυχε σε διάστημα τριών λεπτών στο 5’ και στο 8’ λεπτό, ενώ το τρίτο προήλθε από εκτέλεση φάουλ.

Με την επίδοση αυτή, δηλαδή συμμετοχή σε 12 γκολ, εννέα που έχει σημειώσει ο ίδιος και τρεις ασίστ, ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση ποδοσφαιριστή μετά από δέκα αγώνες.

Την ίδια επίδοση είχαν μόνο ο Αντάμα Ντιομάντε, ο Κακού και ο Εδουάρδο Ουρτάδο.

Να θυμίσουμε ότι ο Φούντας ήταν ο νεότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που σκόραρε, σε ηλικία 17 ετών και 54 ημερών, όταν σημείωσε γκολ εναντίον του Πλατανιά στις 28 Οκτωβρίου 2012. Από τη σεζόν 2017-18 έχει αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και στην Ευρώπη, ενώ εφέτος μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο MLS και πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις.

Δημοφιλή