Ο Τέλειος Βαλεντίνος: Προς πώληση τμήμα νησιού στην Κροατία σε σχήμα καρδιάς (βίντεο)

Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, επαύλεις ή εστιατόρια στο νησί, αλλά πολλές διασημότητες με τα σκάφη τους το επισκέπτονται τα καλοκαίρια.
Feng Wei Photography via Getty Images

Πωλείται ένα τμήμα από το λεγόμενο «Νησί της Αγάπης» στην Κροατία, το νησάκι στην Αδριατική το οποίο είναι σε σχήμα καρδιάς.

Το ακατοίκητο νησάκι Γκαλέσνιακ, στο κανάλι Πάσμαν, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα νησιά της Κροατίας και τμήμα του προσφέρεται σε επίδοξους αγοραστές για ανάπτυξη.

«Πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες ετησίως τραβιούνται στο νησί και γύρω από αυτό και θεωρώ ότι έχει ειλικρινά μεγάλη δημοτικότητα», λέει ο Σιλβέστρο Κάρντουμ, εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του προς πώληση νησιού.

Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, επαύλεις ή εστιατόρια στο νησί, αλλά πολλές διασημότητες με τα σκάφη τους το επισκέπτονται τα καλοκαίρια.

Anton Petrus via Getty Images

«Η Μπιγιονσέ γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της με ένα πάρτι στο νησί αυτό και κάθε χρόνο περνάει πολλές ημέρες, ακόμη και εβδομάδες σε αυτό. Ο Μάικλ Τζόρνταν το επισκέφθηκε τον περασμένο χρόνο και ο Τζεφ Μπέζος το ίδιο. Δεν λείπουν οι διάσημοι από την περιοχή», τόνισε ο Κάρντουμ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έσοδα από την πώληση θα επενδυθούν αλλού στην τοπική κοινότητα. «Το νησί έχει έκταση 142.000 τμ και πωλούνται λίγο περισσότερα από 40.000 τμ έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ», διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι καθημερινά τον καλούν επίδοξοι αγοραστές.

Το 2019, επιστήμονες από το τμήμα Αρχαιολογίας του πανεπιστημίου Ζαντάρ της Κροατίας ανακάλυψαν εκεί ίχνη ανθρώπινου οικισμού που χρονολογούνται πριν από 7.000 χρόνια.

Δημοφιλή