Λάρι Έλισον: Ο ιδρυτής της Oracle πιάστηκε για υπερβολική ταχύτητα στο νησί του (βίντεο)

Κι όμως η αστυνομία τον σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα την ώρα που οδηγούσε στο δικό του νησί.
via Associated Press

Για υπερβολική ταχύτητα σταμάτησε η αστυνομία της Χαβάη τον Λάρι Έλισον ενώ οδηγούσε την πορτοκαλί Corvette του τον περασμένο Οκτώβριο, ανέφερε αυτή την εβδομάδα το Hawaii News Now.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί Λανάι το οποίο ανήκει κατά 98% στο μεγιστάνα της τεχνολογιάς. Κι όμως η αστυνομία τον σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα την ώρα που οδηγούσε στο δικό του νησί.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στο μπουφάν του αστυνομικού, αυτός τον σταμάτησε γιατί ο Έλισον παραβίασε το στοπ και «έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα».

Ο αστυνομικός ζήτησε την άδεια οδήγησης, την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλειά του Έλισον, με τον δισεκατομμυριούχο να λέει στον αστυνομικό ότι δεν είχε την άδεια μαζί του.

«Ο λόγος που σας σταμάτησα είναι ότι περάσατε το στοπ και τρέχατε με υπερβολική ταχύτητα», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στον Έλισον στο βίντεο από την κάμερα σώματος. «Αν το έκανα, λυπάμαι», απάντησε ο Έλισον. Στη συνέχεια ο αστυνομικός ρώτησε τον Έλισον:

-Αστυνομικός: Κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

-Έλισον: Προσπαθούσα να πάω σπίτι για το δείπνο με τα παιδιά μου, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν υπάρχει καλή δικαιολογία”.

Δείτε το βίντεο τη στιγμή που τον σταματάει η αστυνομία:

Η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου στο νησί, Πουλάμα Λουνάι, αρνήθηκε να σχολιάσει την ιστορία. Οι εκπρόσωποι της Oracle δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Business Insider για σχολιασμό του περιστατικού με την κυκλοφορία.

Ο Έλισον αγόρασε σχεδόν το 98% του νησιού 141 τετραγωνικών μιλίων τον Ιούνιο του 2012 έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Έλισον, ο οποίος σύμφωνα με το Forbes αξίζει περίπου 110,4 δισεκατομμύρια δολάρια, δήλωσε ότι ήθελε να μετατρέψει το νησί σε τουριστικό προορισμό και «την πρώτη οικονομικά βιώσιμη, 100% πράσινη κοινότητα».

Στο τέλος, ο αξιωματικός από το αστυνομικό τμήμα του Μάουι, το οποίο περιπολεί στο Λουνάι, εξέδωσε κλήση στον Έλισον.

Δημοφιλή