ΔΙΕΘΝΕΣ
19/01/2019 18:22 EET | Updated 19/01/2019 18:24 EET

Ο Τζορτζ Μπους μοίρασε πίτσες στους άνδρες της ασφάλειας του και κάλεσε σε τερματισμό του shutdown

Το ποστ στο Instagram και το μήνυμα προς «τις δύο πλευρές»

Carlo Allegri / Reuters

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους προσέφερε πίτσες στους πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών και πόσταρε τη φωτογραφία στο Instagram μαζί με ένα μήνυμα για τερματισμό του shutdown. 

«Η Λόρα Μπους και εγώ είμαστε ευγνώμονες στο προσωπικό των Μυστικών Υπηρεσιών και στους χιλιάδες ομοσπονδιακούς υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται σκληρά για την πατρίδα μας χωρίς αμοιβή. Και ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που τους υποστηρίζουν. Ήρθε η ώρα για τους επικεφαλής των δύο πλευρών να βάλουν στην άκρη την πολιτική, να τα βρουν και να τερματίσουν το shutdown» γράφει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Το μεγαλύτερο shutdown στην ιστορία των ΗΠΑ είναι σε εξέλιξη, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να προβεί σε μία «σημαντική ανακοίνωση» (μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή, ώρα Ελλάδος), όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά την ανέγερση τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό για την κατασκευή του οποίου ζητά να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους, ποσό ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ οι Δημοκρατικοί απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο.

(Πηγή: HuffPost US)

Sponsored Post