Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους μαγειρεύουν για τους βετεράνους των πολέμων

Εφτιαξαν καπκέικς και τα παρέδωσαν τοπικό οίκο ευγηρίας κοντά στην εξοχική τους κατοικία.
.
.

Οι οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να τιμήσει τις θυσίες των βετεράνων του πολέμου και των μελών των ενόπλων δυνάμεων μαγειρεύοντας.

Ο 7χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 5χρονη Σάρλοτ, ο 2 ετών Λούις κι οι γονείς τους έψησαν λιχουδιές για να τις παραδώσουν στους τρόφιμους ενός τοπικού οίκου ευγηρίας.

Τα ειδικά καπκέικς ψήθηκαν και παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο σπίτι του Royal British Legion κοντά στην εξοχική κατοικία του βασιλικού ζεύγους Anmer Hall στο Νόρφολκ.

Το μαγείρεμα και το ψήσιμο είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι 38χρονοι Κέιτ και Γουίλιαμ διασκεδάζουν με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του lockdown. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Γουίλιαμ είχε πει χαρακτηριστικά ότι τα παιδιά τους «επιτέθηκαν στην κουζίνα» προκαλώντας παντού «έκρηξη αλευριού».

Το Royal British Legion τιμά τους τεθνεότες στην περίοδο πολεμικών συρράξεων και διεξάγει πολλές από τις γιορτές για να θυμηθούν οι ζωές κι ο ηρωισμός εκείνων που πολέμησαν για τις ένοπλες δυνάμεις της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας στους παγκόσμιους πολέμους και σε συγκρούσεις που ακολούθησαν.

ΠΗΓΗ: People