Η μέθοδος που ακολουθούν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ για την ανατροφή των παιδιών τους

Τι αποκαλύπτει πηγή στην βρετανική Sun.
Η μέθοδος που ακολουθούν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ για την ανατροφή των παιδιών τους
Η μέθοδος που ακολουθούν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ για την ανατροφή των παιδιών τους

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλούν ανοιχτά για τις μεθόδους που ακολουθούν όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γονείς του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

Ιδιαίτερα η Μίντλετον εστιάζει στην σωστή ανάπτυξη κατά την παιδική ηλικία και την υιοθεσία καινοτόμων στυλ γονικής μέριμνας για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ταμπλόιντ όπως η Sun, όταν πρόκειται για πειθαρχία, το ζευγάρι ποτέ δεν φωνάζει στα παιδιά του. Αντί αυτού, χρησιμοποιούν μια μέθοδο που ονομάζεται “chat sofa” (συζήτηση στον καναπέ).

«Το παιδί που έκανε αταξία συζητάει με ήρεμο τρόπο με την Κέιτ ή τον Γουίλιαμ. Ο γονέας του εξηγεί την κατάσταση και τις συνέπειες, αλλά ποτέ δεν του φωνάζουν. Οι φωνές είναι ”εκτός ορίων” για τα παιδιά», αναφέρει στην Sun, πηγή κοντά στην βασιλική οικογένεια.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι μεταξύ των δυο, η Κέιτ είναι λίγο πιο αυστηρή ως γονέας. Η νταντά των παιδιών, Μαρία Μποράλο αποφασίζει, μαζί με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, για τους μικρούς πρίγκιπες. «Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ, μαζί με την Μαρία, είναι αυστηροί με τα παιδιά, όμως έχουν αυτή την μαγική ιδιότητα να μοιάζουν σαν να μην είναι. Πρόκειται για μια ”στρατιωτική επιχείρηση”, όμως δεν θα το καταλάβετε ποτέ γιατί δουλεύουν σκληρά για την σωστή ανατροφή των παιδιών, όμως κάνουν την καθημερινότητά τους να μοιάζει χαλαρή και χαρούμενη για τα τρια μικρά».

Τέλος, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ακούν τις ανάγκες των παιδιών τους. «Είναι πολύ καλοί στην ακρόαση αυτών που έχουν να πουν τα παιδιά, αλλά είναι σταθεροί στις απόψεις και τα πιστεύω τους. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι τα παιδιά είναι υπάκουα, δεν έχουν εκρήξεις θυμού και απρεπή συμπεριφορά γενικότερα. Επίσης, τρώνε ο,τι τους σερβίρουν».