Οδηγός λεωφορείου συγκινεί βρίσκοντας στέγη και τροφή σε ηλικιωμένο άστεγο

Το πνεύμα των Χριστουγέννων επισκέφθηκε νωρίτερα έναν άστεγο άνδρα από το Ουισκόνσιν

Μια νεαρή οδηγός λεωφορείου δεν άφησε απαρατήρητη τη συστηματική παρουσία ενός ηλικιωμένου άστεγου άνδρα στο λεωφορείο της τις τελευταίες μέρες και αποφάσισε να μάθει τι συνέβη με τη ζωή του, σύμφωνα με το CNN.

Η Νάταλι Μπαρνς χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρθηκε να του αγοράσει φαγητό, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Της εξήγησε ότι είναι άστεγος σχεδόν μια εβδομάδα, καθώς το σπίτι του κρίθηκε ακατάλληλο για διαμονή. Η Μπαρνς αποφάσισε να μην τον αφήσει στο έλεος των επικίνδυνων δρόμων της πόλης.

Αφού ο άστεγος ονόματι Ρίτσαρντ αρνήθηκε την αρχική της προσφορά να του αγοράσει φαγητό, η Μπαρνς την επόμενη νύχτα επέμεινε ακόμη περισσότερο, ενώ άφησε τον άντρα να παραμείνει στο λεωφορείο μέχρι την λήξη της βάρδιάς της σχεδόν στις 3 τα ξημερώματα.

Όμως, το συγκλονιστικότερο – και το πιο ανθρώπινο - όλων ήταν όταν επικοινώνησε με καταφύγιο για άστεγους, καταφέρνοντας να βρει μία έστω και προσωρινή στέγη στον Ρίτσαρντ, ο οποίος δεν έβρισκε λόγια για να την ευχαριστήσει.

Μάλιστα, η προσφορά της Μπαρνς συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες, αγοράζοντας μία σειρά από προϊόντα πρώτης ανάγκης για τον άστεγο ηλικιωμένο, ενώ φρόντισε να ανταλλάξει τηλέφωνο επικοινωνίας με τον άντρα ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα περιέλθει σε δυσχερή θέση.

Οι διάλογοι μεταξύ τους καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι μόνο οι περισσότεροι επιβράβευσαν τη στάση της, αλλά κινητοποιήθηκαν και οι ίδιοι για να χορηγήσουν βοήθεια στον Ρίτσαρντ.