ΔΙΕΘΝΕΣ
04/11/2019 12:03 EET | Updated 05/11/2019 15:11 EET

Οι 13 πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της εβδομάδας

Οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, το Gay Pride στην Ταϊβάν και ένας θυμωμένος ελέφαντας, είναι ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας.

PHILIP PACHECO via Getty Images

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε με πολλά γεγονότα να απασχολούν τα διεθνή ΜΜΕ με αποτέλεσμα να χάσατε πολλές καταπληκτικές φωτογραφίες που ξεχώρισαν.

Ακολουθούν οι 13 καλύτερες φωτογραφίες απ΄όλο τον κόσμο από της 26 Οκτωβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου.

 
Emmanuel Wong via Getty Images
31, 2019, in Beijing.

Μοντέλα ετοιμάζονται στα backstage για την επίδειξη μόδας Chuhetingxiang του Yan Chu, για την Εβδομάδα Μόδας στην Κίνα στις 31 Οκτωβρίου, στο Πεκίνο. 

MLADEN ANTONOV via Getty Images

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στις 27 Οκτωβρίου και δείχνει την στιγμή που κεραυνός χτυπά ένα κτίριο κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας στην Μπανγκόκ.

Paul Kane via Getty Images

Οι Australian Diamonds γιορτάζουν την νίκη τους στον αγώνα netball (σ.σ. άθλημα που μοιάζει με το μπάσκετ) κατά της Νέας Ζηλανδίας στο  RAC Arena στις 27 Οκτωβρίου.

SAM YEH via Getty Images

Οι συμμετέχοντες στο Gay Pride στην Ταϊβάν ποζάρουν φορώντας μάσκες ελέφαντα. Χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στην παρέλαση, την πρώτη που πραγματοποιήθηκε από τότε που η χώρα νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων ίδιου φύλου.

VCG via Getty Images

Ένοπλη αστυνομία παρακολουθεί ασκήσεις σε ορεινή περιοχή της επαρχίας Jizhou στην Κίνα, στις 29 Οκτωβρίου. 

HAIDAR HAMDANI via Getty Images

Ιρακινές φοιτήτριες βγάζουν φωτογραφίες με μέλος των δυνάμεων ασφαλείας κατά την διάρκεια αντιδημοκρατικών διαμαρτυριών στην κεντρική πόλη Αλ Ντιβανίγια, στις 31 Οκτωβρίου 2019.

Wally Skalij via Getty Images

Το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, του πρώην προέδρου της Αμερικής Ρόναλντ Ρήγκαν, εκτίθεται στην Προεδρική Βιβλιοθήκη στην Καλιφόρνια.

SAEED KHAN via Getty Images

Τα παιδιά των ιθαγενών Anangu παίζουν με μια φωτογραφική μηχανή κατά την διάρκεια της τελετής που σηματοδοτεί την οριστική απαγόρευση της αναρρίχησης στο βουνό Uluru, στο Εθνικό Πάρκο Uluru-Kata Tjuta, στην βόρεια Αυστραλία.

PEDRO PARDO via Getty Images

Κάτοικοι παίζουν με ένα μεγάλο κρανίο από χαρτόνι κατασκευασμένο από τεχνίτες σε ένα δρόμο στην γειτονιά Tlahuac, του Μεξικού, στις 28 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν τους εορτασμούς της Ημέρας των Νεκρών. 

PRATYA CHUTIPASKUL via Getty Images

Σε αυτήν την φωτογραφία απαθανατίζεται ένας άγριος ελέφαντας την στιγμή που συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο στο δρόμο για το Εθνικό Πάρκο Khao Yai στην Ταχόνα της επαρχίας Nakhon Ratchasima. Ο οδηγός ξέφυγε μαζί με το αυτοκίνητο και ελάχιστη ζημιά.

Ezra Acayan via Getty Images

Φιλιπινέζοι επισκέπτονται τους τάφους των αγαπημένων τους στο δημόσιο νεκροταφείο την Παγκόσμια μέρα των Αγίων την 1 Νοεμβρίου 2019 στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Michael Probst/ASSOCIATED PRESS

Και τέλος, τα κατεψυγμένα μουστάκια ενός αλόγου μετά από μία ψυχρή νύχτα σε μια επαρχία κοντά στην Φρανκφούρτη, στη Γερμανία, στις 31 Οκτωβρίου 2019.