Οι Avengers όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί: Παιδικές μελωδίες, χαμόγελα και νάζι

H πολυαναμενόμενη ταινία υπερ-ηρώων κυκλοφόρησε εχθές στους κινηματογράφους με μια ενθουσιασμένη αντίδραση από κοινό και κριτικούς.

Το τρίτο μέρος των Εκδικητών συμπίπτει με την επέτειο 10 χρόνων από τότε που το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel συστήθηκε στο κοινό με τον Iron Man το 2008. Το 2018 κλιμακώνεται στη μεγάλη οθόνη και συγκεντρώνει όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με την υπόσχεση της απόλυτης και πιο θανατηφόρας αναμέτρησης όλων των εποχών.

Το εντυπωσιακό καστ έχει κάνει τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί, αλλά ίσως πιο αστεία ήταν η εμφάνισή τους στο The Tonight Show, οπού συμμετείχαν σε ένα συλλογικό τραγούδι, με τίτλο The Marvel Bunch.

Οι στίχοι της μελωδίας έχουν ως εξής: «Όταν μια μέρα όλοι οι ήρωες συγκεντρώθηκαν/να παλέψουν έναν κακό με μεγάλη δύναμη/και αυτό το γκρουπ ονομάστηκε Εκδικητές/τότε γίναμε όλοι η ομάδα της Marvel» ή όπως είναι το πρωτότυπο, «So when one day all the heroes were assembled/to fight a villain who packed much more than a punch/and this group was labeled the Avengers/that’s the way we all became the Marvel Bunch».

Στο βίντεο συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα της ταινίας, από τον Iron Man Robert Downey Jr., ως την Μαύρη Χήρα Scarlett Johansson και τον Thor, Chris Hemsworth - στο τέλος του τραγουδιού, έχουμε και μια εμφάνιση-έκπληξη.