Οι όχι-και-τόσο-αριστοκρατικές αντιδράσεις συγγενών, φίλων και θαυμαστών, μετά τον βασιλικό γάμο

Η νύφη ήταν πανέμορφη, το νυφικό ήταν εξαιρετικό, η τελετή συγκινητική. Μετά το γάμο όμως, αρχίζουν όλες οι απόψεις, οι διαφωνίες, η κριτική και η χλεύη.

Πρώτα, η Katy Perry, σίγουρα όχι το πιο εκλεπτυσμένο κορίτσι του πλανήτη, είχε μια μικρή διαφωνία με το πως καθόταν στο σώμα της Markle το νυφικό. «Θα πήγαινα για μια ακόμη πρόβα». Το μάλλον άστοχο σχόλιό της - καθώς σχεδιαστής είναι μεγάλος οίκος μόδας - ίσως αποκαλύπτει την πικρία της που δεν έλαβε πρόσκληση.

Ακόμη πιο αιχμηρό ήταν το επόμενο σχόλιό της, καθώς είπε «Δεν πρόκειται ποτέ να μην πω την αλήθεια! Μια ακόμη πρόβα, αλλά σε αγαπώ»

Παράλληλα, μερικοί από τους προσκεκλημένους, πωλούν online τα αναμνηστικά δώρα που τους δόθηκαν.

Ήταν, άλλωστε, μεγάλη υπόθεση, 600 προσκεκλημένοι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και άλλοι 1.200 άνθρωποι είχαν προσκληθεί να το παρακολουθήσουν στην αυλή της εκκλησίας - στους χώρους του Παλατιού των Ουίνδσορ. Σε αυτούς τους 1.200 ανθρώπους, δόθηκαν αναμνηστικές τσάντες με ένα κουτί μπισκότα, ένα μαγνητάκι ψυγείου, μια σοκολάτα, ένα εκπτωτικό κουπόνι και ένα μπουκαλάκι νερό.

Η ίδια η τσάντα ήταν μικρή, υφασμάτινη και με τυπωμένα τα αρχιγράμματα του ζευγαριού. Μετά την τελετή, βέβαια, πολλοί αποφάσισαν ότι τελικά δεν έχει τόση αξία η ανάμνηση, όσο η ίδια η τσάντα. Σύμφωνα με το The Cut τουλάχιστον 25 από αυτές τις τσάντες αναρτήθηκαν στο eBay με τιμές που κυμαίνονταν από £25 ως £420. Μια εξ′ αυτών μάλιστα, ήταν περιζήτητη και έφτασε να ξεπερνά τις £1,020.