Η μητέρα της Katy Perry υπογράφει ένα βιβλίο για το πώς να μεγαλώνεις παιδιά με «Δαιμονικές Επιρροές»

|
Stephane Cardinale - Corbis via Getty Images

Δεν είναι μυστικό ότι οι ευαγγελιστές ιεροκύρηκες γονείς της Katy Perry δεν ενέκριναν την επιλογή καριέρας της κόρης τους. Κάποτε της ζητούσαν να κάνει διαμαρτυρίες έξω από τις συναυλίες του Marilyn Manson, ενώ την είχαν στείλει σε πολλές θρησκευτικές κατασκηνώσεις που θα «προσεύχονταν να μην γίνει ποτέ gay».

Πολλές φορές έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια με την κόρη τους, ενώ ο πατέρας της μια φορά την είχε αποκαλέσει «παιδί του διαβόλου». Πλέον, ξανα-κυκλοφόρησε ένα βιβλίο αυτο-βοήθειας που ειχε γράψει η μητέρα της το 2015, με τίτλο «Χαρούμενος Γονιός = Χαρούμενο Σπίτι» (Joyful Parent = Happy Home).

Μερικά από τα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν είναι τα εξής:

«Ειναι δύσκολο να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν πράγματα ”όπως αυτά θέλουν” ιδίως όταν είναι εντελώς αντίθετα με το δρόμο του Θεού. Θέλεις να φωνάξεις ”Σταμάτα!” γιατί πραγματικά βλέπεις τον κίνδυνο να παραμονεύει».

Μάλιστα, το βιβλίο συμπεριλαμβάνει και πολλές επιθέσεις σε «ηγετικές φιγούρες της ποπ μουσικής, όπως η κόρη μου, για την σεξουαλική της συμπεριφορά στη σκηνή». H περιγραφή του βιβλίου συμπεριλαμβάνει και το εξής: «Ο εχθρός είναι αυτός που κλέβει τη δική σου ΧΑΡΑ και όχι τα παιδιά σου».

Ωστόσο, η 33-χρονη τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι δεν έχουν προβλήματα με τους γονείς της, παρότι διαφωνούν σε διάφορα σημεία. Όπως έχει πει, «Οι γονείς μου είναι φοβεροί και τους αγαπώ. Υπάρχουν φορές που δεν συμφωνούν με αυτά που κάνω και θα προτιμούσαν να έκανα κάτι άλλο. Αλλά ξέρουν ότι έχω καλές προθέσεις».

Πηγή: Celebretainment

Προτείνετε μια διόρθωση