Οικογενειακή κρίση στο παλάτι του Kensington. Το σχέδιο της βασιλικής οικογένειας για να «δαμάσει» τον πατέρα της Meghan Markle

Οι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δημιουργήσει σχέδιο για να σταματήσει τις συνεχείς δηλώσεις και συνεντεύξεις του πατέρα της Meghan Markle, Thomas, ο οποίος έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Σύμβουλοι που βρίσκονται στο πλευρό του πρίγκιπα Harry και της Markle, προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με τον Thomas, με σκοπό να τον «πάρουν με το μέρος τους», αναφέρει η εφημερίδα Sunday Times.

Η ελπίδα τους είναι να προλάβουν τον Markle από το να βγει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να μοιραστεί προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή των Markle. Ήδη, από τότε που παντρεύτηκε το ζευγάρι, ο Thomas δήλωσε ότι έχει μιλήσει στον Harry για την ενδοοικογενειακή βία και τον Donald Trump, κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για το λυπητερό χαμόγελο και το ύφος εξουσίας της Meghan και τους απείλησε.

Η αποκατάσταση των σχέσεων είναι μια από τις τρεις λύσεις που σκέφτηκαν οι αξιωματούχοι του παλατιού. Οι άλλες δυο ήταν η αποκοπή κάθε σχέσης ή η face-to-face συζήτηση της Meghan με τον πατέρα της.

Μια κοντινή πηγή του παλατιού, ανέφερε πρόσφατα ότι η Meghan είναι συντετριμμένη με τα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της και ότι η βασιλική οικογένεια συζήτησε πολλές φορές σε συσκέψεις, αυτή την κρίση.

Πηγή: This is Insider