ΤΟ BLOG
22/05/2019 11:29 EEST | Updated 22/05/2019 11:29 EEST

Όνειδος

Καθυβρίζουν τη δημοκρατία χωρίς όμως περαιτέρω συνέπειες...

Eurokinissi

Τέτοιες ή ανάλογες εικόνες που δείχνουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο το απόλυτο ξεχαρβάλωμα του τόπου - ιδεολογικό, ηθικό, πολιτικό - την απόλυτη διάλυση του κράτους είναι αυτό ακριβώς που περιμένει η Χ. Α για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της στις προσεχείς και στις μεταπροσεχείς εκλογές και να εισπράξει την καθολική δυσαρέσκεια του αηδιασμένου κοινού.

Η δράση του Ρουβίκωνα, οι βανδαλισμοί και η συστηματική βία στο όνομα του αρχιερέα της βίας Κουφοντίνα, γεμίζουν βουβή οργή το μεγάλο πλήθος και λειτουργούν υπέρ των φασιστών που τρίβουν τώρα τα χέρια τους. Επειδή διαπιστώνουν κι οι ίδιοι πως υπάρχουν κι άλλοι που επίσης δεν σέβονται το κοινοβούλιο και που εξίσου καθυβρίζουν τη δημοκρατία χωρίς όμως περαιτέρω συνέπειες. Με την σιωπηρή αβάντα της κυβέρνησης...

Μην εκπλαγεί λοιπόν το πολιτικό μας προσωπικό αν ο Κασιδιάρης περάσει δεύτερος την Κυριακή και διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις επαναληπτικές ενώ ο Γερουλάνος έρθει τρίτος. Η ντροπή και το όνειδος θα είναι τότε τεράστια.

ΥΓ. Μερικοί εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους που ο Κασιδιάρης έβγαζε σέλφι εμπρός στη βεβήλωση. Και υποκριτές και ανόητοι.

Eurokinissi