Όσκαρ 2019: Τελικά, ποιος θα είναι παρουσιαστής;

Η Ακαδημία δεν έχει βρεί ακόμα αντικαταστάτη
Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά την απόσυρση του Κέβιν Χάρτ από την παρουσίαση της φετινής, 91ης τελετής απονομής βραβείων Όσκαρ, οι διοργανωτές δεν έχουν βρει ακόμα τον νέο οικοδεσπότη.

Ο δημοφιλής Αφροαμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από οικοδεσπότης της τελετής, μετά από τη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν χρήστες του διαδικτύου λόγω των ομοφοβικών τουίτ που είχε γράψει ο Χαρτ παλαιότερα.

Κι ενώ πρόσφατα ο Χάρτ αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερες το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τελικά τα φετινά βραβεία, η Ακαδημία δεν έχει βρει ακόμα κάποιον αντικαταστάτη. Πριν από λίγες ημέρες, η διοργάνωση δήλωσε ότι είναι «ανοιχτή» και δέχεται την επιστροφή του Χάρτ, ο ηθοποιός όμως αρνήθηκε αμέσως, για δεύτερη φορά.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι προφανώς η διοργάνωση δεν θέλει κανέναν άλλον παρά μόνο τον Χάρτ για την παρουσίαση της βραδιάς. Κι ενώ η Ακαδημία ψάχνει ακόμα για παρουσιαστή, το Χόλιγουντ φαίνεται να προτείνει ονόματα, όπως αυτά των ηθοποιών και κωμικών Τίνα Φέι, Έιμι Πόλερ και Μάγια Ρούντολφ.

Αναμένουμε λοιπόν για κάποια νέα ανακοίνωση σύντομα, αλλιώς θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά Όσκαρ χωρίς παρουσιαστή.

Πηγή: Vulture