Ο Κέβιν Χαρτ δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ: Τα σχόλια για τους «γκέι» που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης
|
Yahoo Entertainment

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου είχε ανακοινώσει μόλις δύο μέρες νωρίτερα ότι την 91η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, που θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα παρουσιάσει ο Αφροαμερικανός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ.

Τα τελευταία 24ώρα όμως πολλοί χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκειά τους με την επιλογή του διάσημου κωμικού ως παρουσιαστή λόγω των ομοφοβικών tweet που είχε γράψει παλαιότερα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ανακοινώνει το βράδυ της Πέμπτης την απόσυρσή του μέσω του τουίτερ.

«Αποφάσισα να μην παρουσιάσω τα φετινά Όσκαρ. Δε θέλω η παρουσία μου να αποσπάσει την προσοχή από μια βραδιά που τιμάται από τόσο πολλούς εκπληκτικά ταλαντούχους καλλιτέχνες».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Los Angeles Times, η ακαδημία είχε ζητήσει από τον Κέβιν Χαρτ να απολογηθεί για τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν ή να αποσυρθεί από την παρουσίαση των βραβείων. Ο κωμικός, αποφάσισε τελικά να μην παρουσιάσει τα βραβεία, ζήτησε όμως συγνώμη στην LGBTQ κοινότητα για τα απρεπή του σχόλια.

«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη», γράφει στο ίδιο ποστ.

Αυτά είναι μερικά από τα tweets που είχε αναρτήσει ο ηθοποιός και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων:

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου δεν έχει σχολιάσει ακόμα τίποτα για την απόσυρση του διάσημου ηθοποιού.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα