Όταν η Drew Barrymore συνάντησε την πριγκίπισσα Diana. Αυτή είναι η φωτογραφία που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση

Η Drew Barrymore δεν είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Παιδί διάσημης οικογένειας και από μικρή στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η 43χρονη-πλέον-ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ότι η Madonna, ο Billy Idol και η Grace Jones, ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο πάρτι γενεθλίων της για τα 12 χρόνια.

Αλλά για εκείνη, το μεγαλύτερο σοκ ήρθε νωρίτερα, όταν συνάντησε την πριγκίπισσα Diana. Ο Kimmel έδειξε μια φωτογραφία της Barrymore σε ηλικία 7 ετών, η οποία έδινε στη Diana μια λούτρινη κούκλα του εξωγήινου E.T., κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «E.T. the Extra Terrestrial», από το 1982. Δίπλα τους βρισκόταν και ο νονός της Barrymore, Steven Spielberg.

«Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Ήταν η πιο ενθουσιώδης στιγμή για εμένα το να συναντήσω μια αληθινή πριγκίπισσα, την πριγκίπισσα των ανθρώπων. Η Diana ήταν, είναι και πάντα θα είναι η επιτομή της γυναίκας που όλα τα μικρά κορίτσια θα θαυμάζουν», είπε η Barrymore. «Ήταν τόσο ευγενική και καλή».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.