ΔΙΕΘΝΕΣ
22/02/2018 13:23 EET

Όταν η Ellen DeGeneres ρώτησε τον Bill Gates πόσο κοστίζουν αντικείμενα καθημερινής χρήσης

Μερικές απαντήσεις προκαλούν γέλιο

John Lamparski via Getty Images

Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε για πρώτη φορά ο Bill Gates ενώ κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη μάλλον γι′ αυτόν δοκιμασία. Η παρουσιάστρια του ζήτησε να προσδιορίσει πόσο κοστίζουν αντικείμενα που όλοι αγοράζουμε καθημερινά από το σούπερ μάρκετ.

Ο ιδρυτής της Microsoft είπε πως η τελευταία φορά που βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ ήταν πριν από πολύ καιρό. Όταν ρωτήθηκε πόσο κατά τη γνώμη του κοστίζει ένα κουτί ρύζι Rice-A-Roni απάντησε μόλις πέντε δολάρια ενώ μόλις πληροφορήθηκε πως πωλείται για περίπου ένα δολάριο, διευκρίνισε πως θα πάρει πέντε!

Ρωτήθηκε επίσης για την τιμή ενός οδοντικού νήματος, για την οποία μάντεψε σωστά αλλά και για τις ταμπλέτες πλυντηρίου. Για αυτές είπε πως μάλλον δίνονται στην τιμή των 4 δολαρίων ενώ μόλις το κοινό ξέσπασε σε γέλια άλλαξε την απάντησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Gates ανταγωνίζεται με τον Jeff Bezos της Αmazon και τον Amancio Ortega των Zara για τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Ο δισεκατομμυριούχος κατά τη συνέντευξή του αποκάλυψε πως έχει ένα έχει ένα τραμπολίνο στο σπίτι του, μια βίλα 125 εκατομμυρίων στη Medina, η οποία απέχει λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του επίσης δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος. «Έχουμε ένα δωμάτιο τραμπολίνο στο σπίτι. Αρέσει στα παιδιά. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα», είπε χαρακτηριστικά.