ΔΙΕΘΝΕΣ
07/03/2019 16:55 EET | Updated 07/03/2019 17:13 EET

Οταν ο κύριος «Μήλος» συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ

πέτυχε το ακατόρθωτο και έκανε το απίθανο, πιθανό!

ASSOCIATED PRESS
Τιμ «Apple» & Ντόναλντ Τραμπ

Ο Πρόεδρος Τράμπ στο ραντεβού που είχε την Τετάρτη με διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων επιχειρήσεων πέτυχε το ακατόρθωτο και έκανε το απίθανο, πιθανό!

Οσο και αν ακούγεται απίστευτο, κατάφερε και ξέχασε το όνομα του CEO της Apple Τιμ Κουκ, αποκαλώντας τον, σε μία αποστροφή του λόγου του, «Τιμ Apple».

Στην συνάντηση, ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Υπουργός Εργασίας Γουίλμπουρ Ρος καθώς και η κόρη του Τράμπ, Ιβάνκα, στην οποία απευθύνθηκε χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «γλυκιά μου». Εξαιρετικός αν μη τι άλλο ο Τραμπ, αν σκεφτεί κανείς πως η σύμβουλος του Λευκού Οίκου μαζί με τον υπουργό εργασίας ήταν οι δύο που προέδρευαν της συνομιλίας σε επίπεδο στρογγυλής τραπέζης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που κάποτε δήλωνε με καμάρι πως έχει εξαιρετική μνήμη, «μία από τις καλύτερες όλων των εποχών», θα τολμούσε να πει κανείς πως μάλλον έχει ταυτιστεί με την τέχνη του σαρδάμ, κάτι που έσπευσε να επισημάνει το «The Daily Show».

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς από το παρακάτω Tweet, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Τραμπ τα έχει θαλασσώσει όταν πρόκειται για  τα ονόματα συνομιλητών του

 

Πηγή: HuffPost US

 

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post