Υπέκυψαν στα τραύματά τους οι δύο από τους τρεις Ισραηλινούς που είχαν πυροβοληθεί και τραυματισθεί από Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη

Το Σάββατο το Ισραήλ ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα στον παλαιστινιακό λαό εξαιτίας της έντασης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
Ibraheem Abu Mustafa / Reuters

Υπέκυψαν στα τραύματά τους δύο από τους τρεις Ισραηλινούς που είχαν τραυματισθεί σήμερα στη διάρκεια ένοπλης επίθεσης που πραγματοποιήθηκε κοντά σε βιομηχανική ζώνη που βρίσκεται δίπλα σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως πρόκειται για «τρομοκρατική» ενέργεια και πως ο δράστης είναι ένας 23χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος εργαζόταν στη βιομηχανική ζώνη του Μπαρκάν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, και εξακολουθεί να διαφεύγει.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατιωτικό εκπρόσωπο, νεκροί είναι ο άνδρας και η μία από τις δύο γυναίκες που τραυματίσθηκαν από τον ένοπλο. Η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της.

Ο δράστης εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης, μέσα στο οποίο άνοιξε πυρ.

Εικόνες από κάμερα επιτήρησης που μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν έναν άνδρα οπλισμένο με τουφέκι να κατεβαίνει τρέχοντας σκαλιά και να απομακρύνεται από το εργοστάσιο.

Το βιομηχανικό πάρκο Μπαρκάν βρίσκεται δίπλα από τον ομώνυμο εβραϊκό οικισμό που δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Δημοφιλή