Πάσχα: Πού θα βρούμε τα πιο φτηνά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά - Αναλυτικά οι τιμές

Η έρευνα αγοράς συγκέντρωσε τις τιμές από όλα τα καταστήματα για τσουρέκι, σοκολατένια αυγά και τσουρέκια με γέμιση σοκολάτας για να βρούμε τις καλύτερες τιμές.
Jupiterimages via Getty Images

Η ακρίβεια, έχει κάνει το πασχαλινό τσουρέκι και τα σοκολατένια αυγά απλησίαστα καθώς οι τιμές τους θα είναι πολύ ακριβότερες από πέρυσι.

Η ομάδα του Pricefox.gr, η πλατφόρμα σύγκρισης κι αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου online, μπήκε σε γνωστή πλατφόρμα delivery και συγκέντρωσε τις τιμές από όλα τα καταστήματα για τσουρέκι, σοκολατένια αυγά και τσουρέκια με γέμιση σοκολάτας για να βρούμε τις καλύτερες τιμές.

Πόσο κοστίζει το τσουρέκι και το πασχαλινό αυγό στην Αττική

Κολωνάκι - Ομόνοια

Σε κεντρικές περιοχές της Αττικής, όπως το Κολωνάκι και η Ομόνοια, οι τιμές των τσουρεκιών κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα.

Στο Κολωνάκι η ελάχιστη τιμή για το απλό τσουρέκι είναι στα 5,29 ευρώ και η μέγιστη 12,80 ενώ τα γεμιστά τσουρέκια από 8,29 ευρώ έως και 20 ευρώ το πιο ακριβό.

.
.
Eurokinissi

Στο Κολωνάκι το σοκολατένιο αυγό ξεκινά από 14 ευρώ έως και 25 ενώ στην Ομόνοια το απλό τσουρέκι ξεκινάει από 5,70 και φτάνει μέχρι 12,80. Το γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα είναι από 8,29 έως 24 ευρώ και τα σοκολατένια αυγά από 7,20 ευρώ.

Βόρεια Προάστια

Στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στα Μελίσσια οι τιμές στο απλό τσουρέκι είναι ίδιες με αυτές του Κολωνακίου, 5,29 ευρώ η ελάχιστη και 12,80 ευρώ η μέγιστη. Τα γεμιστά τσουρέκια ξεκινούν από 8,29 ευρώ και φτάνουν μέχρι 23,80, ενώ τα σοκολατένια αυγά κυμαίνονται μεταξύ 7,20- 23,80 ευρώ.

Δυτικά Προάστια

Στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα στο Κερατσίνι είναι το πιο φτηνό τσουρέκι της Αττικής με 4 ευρώ το κιλό και μέγιστη €8,80. Οι τιμές στα γεμιστά τσουρέκια κυμαίνονται από 9,90 έως 23,80.

.
.
Eurokinissi

Αναφορικά με το γεμιστό τσουρέκι εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο Κερατσίνι το πιο φτηνό είναι 9,90 ευρώ, την ώρα που στο Κολωνάκι, την Ομόνοια και τα Μελίσσια μπορείς να το βρεις με 8,90 ευρώ.

Το πιο ακριβό, ωστόσο, γεμιστό τσουρέκι το βρίσκεις στα Μελίσσια με 24 ευρώ ενώ τα σοκολατένια αυγά στην Ομόνοια και τα Μελίσσια θα πληρώσεις 7,2 ευρώ και στα Μελίσσια 25,1 ευρώ.

Πόσο κοστίζει το τσουρέκι και το πασχαλινό αυγό στην υπόλοιπη Ελλάδα

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη τιμή για το απλό τσουρέκι ανέρχεται στα 6,50 ευρώ και η μέγιστη στα 12,80. Τα γεμιστά τσουρέκια κυμαίνονται από 12,5- 23 ευρώ και τα σοκολατένια αυγά στα 8 ευρώ.

Πάτρα

Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας το απλό τσουρέκι θα σου κοστίζει 6 ευρώ, ενώ το γεμιστό κυμαίνεται από 9,80 έως τα 16 ευρώ.

Λάρισα

Η πιο οικονομική επιλογή στη Λάρισα για απλό τσουρέκι είναι 5 ευρώ και η πιο ακριβή 7,90. Τα γεμιστά τσουρέκια κυμαίνονται από 10,98 μέχρι και 13,20 ευρώ.

Βόλος

Στο Βόλο το απλό τσουρέκι συναντάται στα 4,5 ευρώ το πιο οικονομικό και στα 9 το πιο ακριβό. Τα γεμιστά τσουρέκια ξεκινάνε από 7,4 ευρώ και φτάνουν έως τα 16, ενώ τα σοκολατένια αυγά θα τα βρεις με 7,2 ευρώ.

Ηράκλειο Κρήτης

Στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα, στην πόλη του Ηρακλείου το απλό τσουρέκι ξεκινάει από τα 5,9 ευρώ και φτάνει τα 10, ενώ το γεμιστό συναντάται στα 12,90 ευρώ.

Στο Βόλο το πιο οικονομικό τσουρέκι στην Ελλάδα

Στο Βόλο συναντάται το πιο οικονομικό τσουρέκι στην Ελλάδα, με την τιμή του να ανέρχεται στα 4 ευρώ. Την ίδια ώρα το πιο ακριβό, σύμφωνα με την έρευνα, απαντάται σε Αττική και Θεσσαλονίκη με την τιμή του να αγγίζει τα 12,80 ευρώ.

Δημοφιλή