ΔΙΕΘΝΕΣ
21/04/2019 15:28 EEST | Updated 21/04/2019 15:29 EEST

Πατέρας χτυπούσε και κλείδωνε 20 μηνών μωρό σε κλουβί για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του

Οργή και θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Suriyawut Suriya via Getty Images

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει η ιστορία του πατέρα από την Κίνα, ο οποίος είχε κλειδώσει σε κλουβί σκύλου, μωρό 20 μηνών, για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. 

Ο Τσου Κιαν μάλιστα, όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που ο ίδιος έστειλε στην πρώην του, ποδοπατούσε το μωρό στο πρόσωπο και τα χέρια του ήταν γεμάτα μώλωπες και πληγές.

Η πρώην γυναίκα του κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ωστόσο, εκείνη δεν θεωρεί ότι πρέπει να συλληφθεί γιατί πιστεύει ότι όλο αυτό οφείλεται στο στρες του χωρισμού.

«Συχνά με κακοποιούσε και πάντα θα καλούσα την αστυνομία. Εκείνη όμως δε έκανε τίποτα πέρα από το να τον προειδοποιήσει και να του ασκήσει κριτική», δήλωσε η γυναίκα του.

Οι εικόνες του κακοποιημένου μωρού μέσα στο κλουβί αλλά και άλλες με το πρόσωπό της πατημένο από το πόδι του πατέρα της έκαναν το γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο τον κόσμο.

Οι αρχές μόνο τότε άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό.

Ο πατέρας παραδέχτηκε ότι εκείνος έστειλε τις φωτογραφίες στην πρώην σύζυγό του για να «πάρει το αίμα του πίσω». Ακόμα βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που έκανε κάτι τόσο απάνθρωπο.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το αν θα χάσει την κηδεμονία του παιδιού.

 

Πηγή: Daily Mail