Πατήσια: Καταγγελία για αρπαγή και βιασμό 12χρονης

Κατηγορούνται ένας 39χρονος με τη 41χρονη γυναίκα του και τον ανήλικο γιο τους.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ανέλαβαν να διαλευκάνουν την καταγγελία ενός 36χρονου πατέρα, σύμφωνα με τον οποίο ένα ζευγάρι απήγαγε και κακοποίησε τη 12χρονη κόρη του.

Όπως δήλωσε από τον Βόλο, όπου διαμένει ο 36χρονος, το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα που η κόρη του ήταν έξω από το σπίτι της θείας της, στα Πατήσια, ένας 39χρονος με τη 41χρονη γυναίκα του, την άρπαξαν χωρίς της θέλησή της και την οδήγησαν στο διαμέρισμά τους απέναντι, όπου φέρεται να βίασε την ανήλικη ο επίσης ανήλικος γιος του ζευγαριού.

Αρχικά τα στελέχη του τοπικού τμήματος ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο ενηλίκων, αλλά επειδή η καταγγελία -αν και παρουσίαζε κάποια κενά- κρίθηκε σοβαρή, ανέλαβαν την υπόθεση τα στελέχη του «Ανηλίκων», στα οποία και θα καταθέσει -παρουσία παιδοψυχολόγου- η 12χρονη, προκειμένου να διαπιστώσουν ακριβώς τί έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι Ρομά και οι φερόμενοι ως δράστες φαίνεται πως γνώριζαν το θύμα και την οικογένειά του.

Δημοφιλή