ΔΙΕΘΝΕΣ
18/02/2019 14:18 EET | Updated 18/02/2019 14:21 EET

Πέδρο Ευαγγέλου: Ο σατανιστής που βίασε 19χρονη παραπονιέται για τις συνθήκες στη φυλακή

Παραμένει στις φυλακές μέχρι να εκτίσει την μακροχρόνια ποινή του.

Άσχημη συμπεριφορά καταγγέλλει πως δέχεται στη φυλακή ο Πέδρο Ευαγγέλου, ο οποίος εκτίει ποινή 9 ετών σε βρετανική φυλακή για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του, το οποίο είχε μετατρέψει σε ναό του Σατανά, το 2017.

Ο Βρετανοκύπριος εγκληματίας εξομολογείται τον «Γολγοθά» που περνά καθημερινά, όχι μόνο από τους συγκρατούμενούς του αλλά και από σωφρονιστικούς υπαλλήλους επειδή έχει τατουάζ πεντάλφα και τον σατανά.

Συγκρατούμενός του μίλησε στη Mirror για αυτά που περνά ο Πέδρο:

«Γίνεται αντιληπτός από την πρώτη ματιά, λόγω του διαβολικού τατουάζ στο μέτωπό του. Αυτό το τατουάζ τον έχει κάνει εύκολο στόχο. Γενικά οι βιαστές είναι τα μιάσματα των φυλακών. Αν όμως συνδυάσεις αυτή του την ιδιότητα με το γεγονός ότι παριστάνει τον σατανιστήκαι κάνει τελετές μαγείας, είναι λογικό η παρουσία του να ενοχλεί ακόμα περισσότερο τους συγκρατούμενούς του. Οι άλλοι φυλακισμένοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις βλακείες για τον Σατανά, αλλά ο ίδιος γκρινιάζει ότι του φέρονται διαφορετικά εξαιτίας της θρησκείας και της εμφάνισής του».

Ο Πέδρο Ευαγγέλου κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου το 2017.

Ο 42χρονος τότε άνδρας είχε γνωρίσει το θύμα του σε ένα κλαμπ και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου ήπιαν αλκοόλ και έκαναν χρήση κάνναβης. Στη συνέχεια, ο Βρετανοκύπριος επιτέθηκε στην κοπέλα και τη βίασε μέσα σε ειδικό δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό» για τον Σατανά.

Η 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονές του να τη βοηθήσουν, όμως μάταια.

Μετά την αποτρόπαια πράξη, επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι του Βρετανοκύπριου, όμως εκείνος την πρόλαβε στις σκάλες και, τραβώντας την πίσω στο δωμάτιό του της είπε «Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου, θα κάνουμε όλες τις στάσεις».

Ο βιαστής δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ούτε φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο τη δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

Πλέον, παραμένει στις φυλακές μέχρι να εκτίσει την μακροχρόνια ποινή του.