Σκότωσε την αδερφή της και την έκρυψε στον καταψύκτη για 18 χρόνια

Η υπόθεση που συγκλόνισε την Κροατία
Thamrongpat Theerathammakorn / EyeEm via Getty Images

Η υπόθεση μιας μαθήτριας που αγνοείται εδώ και 18 χρόνια έχει σοκάρει την κοινωνία της Κροατίας μετά από τις τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το σώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε κρυμμένο σε καταψύκτη, στο σπίτι της αδελφής της.

Η Γιασμίνα Ντόμινικ, ήταν μια 23χρονη μαθήτρια που σπούδαζε στην πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ και τα ίχνη της έχουν χαθεί από το 2000. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τη εφημερίδας, Vecernji List, η οικογένεια της για άγνωστο λόγο δήλωσε την εξαφάνισή της μετά από 5 ολόκληρα χρόνια.

Το βράδυ του Σαββάτου μια 45χρονη γυναίκα συνελλήφθη στη Μάλα Σουμπότιτσα και συνδέεται με την δολοφονία της 20χρονης και φέρεται να είναι η αδερφή του θύματος.

HuffPost México

«Υποθέτουμε ότι το σώμα που βρέθηκε στον καταψύκτη είναι εκείνο της γυναίκας της οποίας η εξαφάνιση δηλώθηκε τον Αύγουστο του 2005», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η Ντόμινικ έχει δολοφονηθεί αλλά περιμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας για να το επιβεβαιώσουν.

Ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος πέθανε πριν από λίγα χρόνια,είχε δηλώσει το 2011 ότι η κόρη του, του είχε πει πως βρήκε δουλειά σε ένα κρουαζιερόπλοιο και θα πήγαινε να ζήσει στο Παρίσι.

Άγνωστο είναι μέχρι τώρα το κίνητρο για την δολοφονία της.

(Με πληροφορίες από New Straits Times )

Δημοφιλή