Είναι «χαζό» το βίντεο της Peta για το μυστικό της ανδρικής αντοχής στο σεξ;

«Η παραδοσιακή αρρενωπότητα είναι νεκρή».
Peta.org.uk

Το έκανε πάλι το θαύμα της η Peta. Η νέα καμπάνια της οργάνωσης υπέρ της προστασίας των ζώων, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, κατάφερε να διχάσει - και να συζητηθεί παγκοσμίως, όπως συνήθως συμβαίνει με τα κατά κανόνα προκλητικά και αμφιλεγόμενα σποτ της οργάνωσης.

«Αν αυτό που χρειάζεται για να δημοσιοποιήσουμε τα θέματά μας είναι το να φαινόμαστε χαζοί, αυτό ακριβώς θα κάνουμε» δηλώνει η επικεφαλής του βρετανικού τμήματος της Peta, Ελίζα Αλλεν. «Οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι οι αντιδράσεις και οι επικρίσεις: Είναι η σιωπή και η άγνοια...»

Αυτή τη φορά, το βίντεο με τίτλο «Η παραδοσιακή αρρενωπότητα είναι νεκρή» και σύνθημα «Go Vegan», είναι για πολλούς μία από τις πιο «χαζές» δημιουργίες της Peta. Διάφοροι άνδρες φιγουράρουν τα «χορτοφαγικά» γεννητικά τους όργανα, σε μιά προσπάθεια να μας πείσουν ότι «το μυστικό της ανδρικής αντοχής είναι τα λαχανικά».

«Η τελευταία ενέργεια της τόφου τρομοκρατίας της Peta, με κάνει να μην θέλω να ξαναφάω ποτέ καρότα ή μελιτζάνες...» γράφει μία αρθρογράφος του Guardian που είναι χορτοφάγος και σκεφτόταν να γίνει vegan, μέχρι που είδε το βίντεο. «Συγχαρητήρια, Peta: Δεν έχω πιά καμμία διάθεση για φρούτα και λαχανικά. Θέλω να φάω ένα χάμπουργκερ...»

Για όσους δεν έχουν τέτοιου είδους ανησυχίες, το βίντεο είναι απλώς για γέλια.

Εσείς τι λέτε;