Πιστοποίηση Great Place to Work πήρε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Σημαντική διάκριση για 2η συνεχή χρονιά, για το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας.
onurdongel via Getty Images

Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» προβαίνουν σε ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον, σημαίνει ότι η εργασία αλλάζει επίπεδο. Κι αυτό αναγνωρίζεται με αξιολόγηση και πιστοποίηση (CERTIFIED by Great Place to Work) και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η δεύτερη αυτή διάκριση έρχεται παράλληλα με την ουσιαστική ενδυνάμωση της εταιρείας, υλοποιώντας τον ευρύτερο μετασχηματισμό του ομίλου ΔΕΗ και επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρική ανάπτυξη έρχεται μέσω της σταθερής επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό.

Η εδραίωση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος με κουλτούρα εμπιστοσύνης και δέσμευσης αποτελεί θεμέλιο λίθο της εταιρείας και μετουσιώνει την ανάπτυξή της σε κοινό στόχο των ανθρώπων της, έχοντας κοινό όραμα την επιτυχία μέσω της συνεργασίας. Η συμμετοχή στη λίστα Great Place to Work είναι τιμητική διάκριση για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότη επιλογής.

Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί από την Great Place to Work και ο τίτλος αποδίδεται στις καλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά. Το Great Place to Work λειτουργεί σε 60 χώρες και στις έξι ηπείρους.

«Η πιστοποίηση Great Place to Work αποδεικνύει περίτρανα την πορεία των τελευταίων ετών όπου δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην κουλτούρα και το περιβάλλον εργασίας όλων όσων είναι μέλη της οικογένειας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες».

«Με χαρά και περηφάνεια αποδεχόμαστε την επιβράβευση της φιλοσοφίας μας και την αποδοχή των ανθρώπων μας. Η εργώδης προσπάθεια υλοποίησης της ενεργειακής μετάβασης μέσω των επενδύσεων σε έργα ΑΠΕ, βοηθά ταυτόχρονα στην εξέλιξή μας και στηρίζει τους ανθρώπους μας με καινοτόμες πρακτικές για την αναβάθμιση των εργασιακών συνθηκών».

«Πιστεύουμε στην καινοτομία, το σεβασμό και τη διαφάνεια ως μοχλούς ανάπτυξης των ανθρώπων. Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες για αυτή τη σημαντική διάκριση», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Σημειώνεται ότι η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες», είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ και δραστηριοποιείται πρωτοποριακά, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην Αιολική και Ηλιακή Ενέργεια από την δεκαετία του ’80.

Σήμερα, με 34 αιολικά πάρκα, 19 μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς, 31 φωτοβολταϊκούς σταθμούς και 1 υβριδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος άνω των 280MW και το φιλόδοξο επενδυτικό της πλάνο, η ΔΕΗ Ανανεώσιμες έχει τοποθετηθεί δυναμικά στον ελληνικό χώρο των ΑΠΕ και δημιουργεί τις βάσεις για να οδηγήσει τον ενεργειακό μετασχηματισμό στη χώρα.

Δημοφιλή