Πίτμπουλ 8 μηνών πήρε μόνο του το τρένο και ταξίδευε μέχρι την Βενετία

Ο κατεργάρης Ρόκι, επιβιβάστηκε, κάθισε πλάι στο παράθυρο και απόλαυσε το ταξίδι. Ο κηδεμόνας τον είχε εκπαιδεύσει ανεβαίνει μόνος του στα ΜΜΕ για να...εντυπωσιάζει τις γυναίκες.
Twitter
Twitter
Twitter

Ένα πίτμπουλ μόλις οκτώ μηνών με το όνομα Ρόκυ ανέβηκε μόνο του το σαββατοκύριακο σ′ ένα τρένο και ταξίδεψε μέχρι τη Βενετία.

Όπως αναφέρει το ιταλικό πραkτορείο ειδήσεων AAnsa, ο σκύλος ανέβηκε στο τρένο στο σταθμό του Πορτογκρουάρο, στο ανατολικό Βένετο. Kάθισε σε μια θέση και απόλαυσε το ταξίδι κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο προς μεγάλη έκπληξη των επιβατών, μερικοί από τους οποίους τράβηξαν φωτογραφίες τις οποίες ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε εκπαιδεύσει τον Ρόκυ να ανεβαίνει μόνος του στα δημόσια μέσα μεταφοράς για να...εντυπωσιάζει τις γυναίκες.

Η αστυνομία των σιδηροδρόμων περίμενε τον Ρόκυ όταν το τρένο έφθασε στο σταθμό Σάντα Λουτσία της Βενετίας και τον οδήγησε σ′ ένα καταφύγιο σκύλων στην περιοχή του Μέστρε, όπου έφθασε για να τον παραλάβει ο ιδιοκτήτης του.

Δημοφιλή