ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/11/2021 19:09 EET

Ποδοσφαιριστής της Καβάλας μπήκε στον αγώνα με την Ξάνθη στο 20' γιατί έδινε εξετάσεις

Eurokinissi Sports
SUPERLEAGUE-2 / ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ (ΛΑΚΣΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)

Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που τόσα περνά κατά καιρούς υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις που δίνουν ένα άλλο ήθος και ένα μεγάλο μάθημα.

Ένας ποδοσφαιριστής της Καβάλας, η οποία αγωνίζεται με νεαρά παιδιά, καθυστέρησε να μπει να αγωνιστεί στον αγώνα εναντίον της Ξάνθης γιατί έδινε μάθημα εξ αποστάσεως στη σχολή του. Έτσι η Καβάλα ξεκίνησε τον αγώνα της εναντίον της Ξάνθης με δέκα παίκτης και ο εντέκατος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο…20’ λεπτό της αναμέτρησης. Η Καβάλα δεν έχει καταφέρει να ενισχυθεί μέχρι τώρα λόγω πολλών προβλημάτων και ίσως κάνει κάτι την περίοδο του Ιανουαρίου.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και μάλιστα αντίπαλοι οργανωμένοι οπαδοί αυτοί του Πανσερραϊκού, αποθέωσαν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή βγάζοντας ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Σε ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο, πάνω στο οποίο ασελγούν καθημερινά διάφοροι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες, σε μια 2η Εθνική κατηγορία στην οποία φτάσαμε Δεκέμβρη για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και ακόμα εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, υπάρχουν κάποιες χαραμάδες ελπίδας.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλας αγωνίζεται με ένα σύνολο αποτελούμενο από παιδιά του Νομού, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα αθλήματα. Ξέρουν ότι θα χάσουν στα παιχνίδια και μάλλον εύκολα, όμως διάλεξαν να παλέψουν, να αθληθούν, να αγωνιστούν.
Ένας από αυτούς τους νεαρούς παίχτες, χθες , σύμφωνα με τις αθλητικές ιστοσελίδες, μέσα σε 90 λεπτά πρόλαβε να συμμετάσχει σε μάθημα της σχολής του εξ′ αποστάσεως και να ιδρώσει και τη φανέλα. Πρόλαβε σε 90 λεπτά να τιμήσει την πόλη του, την παιδεία και πάνω από όλα τον εαυτό του.
Για κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται το αγαπημένο μας άθλημα, θα υπάρχει πάντα ένας μάγκας σαν εσένα ρε φίλε. Καλούς αγώνες και καλό πτυχίο!

Che Guevara Club»