ΔΙΕΘΝΕΣ
22/05/2018 09:19 EEST | Updated 22/05/2018 09:50 EEST

Ποια είναι η πρώην του πρίγκιπα Harry, Chelsy Davy, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον γάμο του

Dave M. Benett via Getty Images

Με τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ, ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι φωτογραφίες της πρώην του πρίγκιπα, Chelsy Davy, η οποία ήταν προσκεκλημένη στον γάμο μεν, οι εκφράσεις της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον- ερμηνευόμενες ως η αποτύπωση της ζήλειας («θα μπορούσα να ήμουν εγώ») στο πρόσωπό της.

 

 

Σε αυτό το πλαίσιο, το ενδιαφέρον για την πρώην του πρίγκιπα στα διεθνή ΜΜΕ έχει αναζωπυρωθεί, και βρετανικά και μη μέσα (ειδικά οι ταμπλόιντ) δημοσιεύουν αφιερώματα.

 

Simon Baker / Reuters

 

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun λοιπόν, η 32χρονη, γεννηθείσα στη Ζιμπάμπουε της Αφρικής, Chelsy Davy, γνώρισε τον πρίγκιπα ενώ σπούδαζε νομική και ήταν σε σχέση με «διαλείμματα» μαζί για επτά χρόνια, από το 2004 ως το 2011. Μεγάλωσε στα κτήματα του εκατομμυριούχου πατέρα της και μητέρα της είναι η Beverley Donald, πρώην «Μις Ροδεσία 1973». Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό ονόματι Shaun.

 

Philip Ramey Photography, LLC via Getty Images

 

Οι γονείς της την έστειλαν σε σχολείο στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο ακριβό ιδιωτικό Cheltenham Ladies College, που, όπως λέει η ίδια, την έφερε σε επαφή με έναν νέο κόσμο, δεδομένου ότι στην Αφρική περνούσε πολύ χρόνο στην ύπαιθρο, ερχόμενη σε επαφή με ζώα κλπ. Σημειώνεται πως κατά καιρούς αναφέρεται στην Ζιμπάμπουε, όπως όταν πανηγύρισε για την παραίτηση του Μουγκάμπε, δηλώνοντας «περήφανα από τη Ζιμπάμπουε».

 

#lions #zimbabwe #vicfalls #homesweethome

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

 

Είχε γνωρίσει τον Harry στο Κέιπ Τάουν, ενώ η ίδια ήταν ήδη γνώριμη φιγούρα στη σκηνή πάρτι του Λονδίνου. Επίσης, σύμφωνα με τη The Sun, έφτασε κοντά στο να αρχίσει μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Leeds για να είναι πιο κοντά στον πρίγκιπα.

 

Catch of the day! #fishing #chessa #Zambezi #Zambia 🐟

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

 

Παρέμειναν μαζί όσο ο Harry ήταν στη στρατιωτική ακαδημία Sandhurst και όταν πήγε στο Αφγανιστάν. Είχε συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και ήταν καλεσμένη στα 60ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου- ενώ επίσης ήταν προσκεκλημένη και στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αν και πλέον δεν ήταν με τον Harry.

 

Mark Robert Milan via Getty Images

 

Όσον αφορά στον λόγο του χωρισμού, έλαβε χώρα το 2011, καθώς η ίδια παραδέχτηκε πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την πίεση του να έχει σχέση με ένα μέλος βασιλικής οικογένειας- οπότε και επέστρεψε στην Αφρική για να «καθαρίσει το μυαλό της». Ωστόσο, διατήρησαν καλές σχέσεις, με την ίδια να έχει σχολιάσει πως «νομίζω ότι πάντα θα είμαστε καλοί φίλοι».

 

#alasdair #bff #bodrum

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

 

Σε επίπεδο προσωπικών ενασχολήσεων, γύρισε την πλάτη της στη Νομική για να αρχίσει να ασχολείται με τον χώρο των κοσμημάτων, με τη δική της σειρά, Aya, ενώ έχει δικό της ορυχείο πολύτιμων λίθων στη Ζάμπια.

 

#rentacle #bodrum

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

#hen #hoot #missy

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on