ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/07/2015 04:50 EEST | Updated 17/07/2015 18:02 EEST

LIVE: Σε τροχιά ανασχηματισμού

ASSOCIATED PRESS
Greece's Prime Minister Alexis Tsipras reads his notes during a parliament meeting in Athens, Thursday, July 16, 2015. Tsipras was fighting to keep his government intact in the face of outrage over an austerity bill that parliament must pass if the country is to start negotiations on a new bailout and avoid financial collapse. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

«Η επιλογή αυτή των συντρόφων μας, καθιστά ουσιαστικά έωλη τη στήριξη της πρώτης στην ιστορία του τόπου κυβέρνησης της αριστεράς, καθώς πλέον είμαι αναγκασμένος να συνεχίσω μέχρι και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε μειοψηφικό αριθμό βουλευτών σε σχέση με το συνολικό αριθμό των 300 αντιπροσώπων» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε κυβερνητικά στελέχη κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για στάση που κράτησαν οι 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι καταψήφισαν τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός. Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί κατά πληροφορίες το Σάββατο στις 10.30.

Sponsored Post