Πόρτσμουθ: Άνδρας πήδηξε από το πλοίο επειδή ο σύντροφός του τον χώρισε μετά από 25 χρόνια

Ο αυτόχειρας έπασχε από κατάθλιψη.
HelenWalkerz65 via Getty Images

Ένας εργαζόμενος στο λιμάνι του Πόρτσμουθ πήδηξε στο κενό από ένα φέρι μπροστά στα μάτια των δεκάδων επιβατών επειδή δεν άντεξε το γεγονός πως o σύντροφός του τον χώρισε μετά από 25 χρόνια.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο. Πρόσφατα όμως έγινε γνωστό πως ο άνδρας που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του έπασχε από κατάθλιψη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Βίκτορ Θαναγιάν, που ταξίδευε στο πλοίο με την οικογένειά του και είδε τον Στάφορντ να πηδά στο κενό είπε: «Είδα τα πάντα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ο άνδρας την πρώτη φορά προσπάθησε να πηδήξει ενώ γλίστρησε, τη δεύτερη όμως σκαρφάλωσε τα κάγκελα και το έκανε. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Η γυναίκα μου κι εγώ ουρλιάζαμε συνεχώς».

Έπειτα από το συμβάν διεξήχθη έρευνα για τον εντοπισμό της σορού του άνδρα στην οποία συμμετείχαν και σκάφη της ακτοφυλακής. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε τελικά στα ανοικτά της θάλασσας, έξι μέρες μετά το περιστατικό. Η αδερφή του άνδρα δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως εκείνος έπασχε από κατάθλιψη καθώς είχε βιώσει έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό εξαιτίας του γεγονότος πως ήταν ομοφυλόφιλος.

«Ο αδερφός μου είχε σχέση για 25 χρόνια με έναν άλλο άνδρα ο οποίος τελικά τον άφησε για μια γυναίκα. Προφανώς δεν το άντεξε», σημείωσε η γυναίκα.

Τα αδέρφια του αυτόχειρα είπαν πως επρόκειτο για έναν υπέροχο και ευγενικό άνθρωπο που θα λείψει σε όλους.