Πριγιάνκα Τσόπρα: 4 διαφορετικές εμφανίσεις σε μια μέρα

Και η συνέντευξη στο ABC για τον Νικ Τζόνας και τη μαγειρική.

Το μαύρο φόρεμα από πουαντιγέ τούλι, το στενό εφαρμοστό στο κόκκινο της φωτιάς με τη φαρδιά ζώνη και την αποκαλυπτική πλάτη, η λιτή εμφάνιση με τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ για τη βραδινή έξοδο και ενδιαμέσως το εκτυφλωτικό outfit σε κίτρινο - εκρού - χρυσό.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, όχι μόνο για την Πριγιάνκα Τσόπρα, αλλά και για τους φωτογράφους που την ακολουθούν, καθώς μέσα σε μία και μόνη ημέρα και συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, στη Νέα Υόρκη, η 36χρονη σταρ έκανε τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις, μία εκ των οποίων στα στούντιο του δικτύου ABC και την εκπομπή «The View».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Νικ Τζόνας, η Ινδή καλλονή εξομολογήθηκε ότι το πρώτο πράγμα που είπε στον αγαπημένο της όταν την έκανε πρόταση γάμου ήταν ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει.

«Έχει μεγαλώσει σε ένα παραδοσιακό σπίτι του αμερικανικού Νότου, με την μητέρα να μαγειρεύει κι εγώ δεν είμαι έτσι» είπε η Τσόπρα, η οποία παραδέχτηκε ότι ξέρει να κάνει μόνο αυγά και καφέ και ότι, από αυτή την άποψη είναι «απαίσια σύζυγος».

«Όταν του είπα ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω, απάντησε, μην ανησυχείς, μωρό μου, ούτε εγώ ξέρω».

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την αποτυχία και εάν βρίσκει παρηγοριά στα γλυκά, η Πριγιάνκα Τσόπρα είπε «απεχθάνομαι την αποτυχία, σε κανέναν δεν αρέσει, όταν μια ταινία δεν πάει καλά τρώω διπλή μερίδα παγωτό, όπως κάνει όλος ο κόσμος». Και πρόσθεσε: «Όμως, από την αποτυχία μαθαίνουμε».

(Με πληροφορίες από Daily Mail)