Πρόεδρος Αττικό Μετρό: Καθυστερήσεις και επιβαρύνσεις στο μετρό της Θεσσαλονίκης φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ Τσίπρας επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στην αλήθεια».

«Οι καθυστερήσεις και οι όποιες επιβαρύνσεις που κατατρύχουν σήμερα το μετρό της Θεσσαλονίκης φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό κ Νίκος Ταχιάος, απαντώντας στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του- εκτός προγράμματος- στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό της Θεσσαλονίκης.

«Δυστυχώς, η σημερινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επέτρεψε στην Αττικό Μετρό ΑΕ να του κάνει μια σοβαρή ενημέρωση για την πορεία του μετρό της Θεσσαλονίκης» σημειώνει ο κ Ταχιάος και προσθέτει πως «αν η μέχρι σήμερα επαφή του με το έργο ξέφευγε από την λογική των επικοινωνιακών σόου, ο κ Τσίπρας θα διαπίστωνε την πραγματικότητα».

«Αν κατέβαινε στις σήραγγες, θα έβλεπε ότι η ολοκλήρωση το 2020 του έργου που μας παραδόθηκε πέρυσι, μόνο ως χοντροκομμένο ανέκδοτο ακούγεται. Αν επισκεπτόταν το αμαξοστάσιο θα αντιλαμβανόταν ότι χωρίς οργανωμένο και εκπαιδευμένο φορέα λειτουργίας, του οποίου η λειτουργία απαιτεί περισσότερο από δύο χρόνια, κανένα μετρό δεν μπορεί να λειτουργήσει».

«Αν αναζητούσε πόσο είχαν προχωρήσει οι δήθεν λύσεις για την Βενιζέλου που σερνόταν σχεδόν πέντε χρόνια, από το 2015 μέχρι τον περυσινό Δεκέμβριο, θα συμφωνούσε στη μία και μοναδική τεχνικά εφικτή και οικονομικά αντιμετωπίσιμη μέθοδο της ασφαλούς απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαίων. Αντιθέτως ο κ Τσίπρας επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στην αλήθεια, γνωρίζοντας προφανώς ότι σε αυτήν θα αντίκρυζε τις ευθύνες της δικής του περιόδου διακυβέρνησης», καταλήγει ο κ Ταχιάος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Popular in the Community